Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Wykorzystywanie błędu na cp sp1"

Ever^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O tym bledzie juz wiedza od 4 lat i dopiero teraz banami sypia. Dla mnie to jest poprostu smieszne, zamiast zalatac dziure, to szpachluja podloge wokol.

Opublikowano

Zapewne chodzi o wskakiwanie do cp na glacy gdy się dużo osób w ciebie wbijało.

W ten sposób również można wejść do minilandu znajomej/go.

Opublikowano

Bany zostały rozdawane wtedy kiedy filmik trafił o tym na yt i nagle gameforge zaczęło się tym interesować. 

Filmy o tym na youtube były już od lat...

giphy.gif

Opublikowano

Na forum czytałem, że wykorzystywanie błędu (dropienie itemów z glacy na cp1) jest legalne i nie ma za to bana. Pewnie wiecie, że z mimiców wypadają te miksturki, które dropiom nam w cp do ekwipunku. Ktoś pytał się gm'a i za sprzedawanie tych miksturek jest ban, ale ja już nie wiem o co chodzi, a i tak nie opłaca się z tego korzystać bo zarobki są marne.

Opublikowano

Na forum czytałem, że wykorzystywanie błędu (dropienie itemów z glacy na cp1) jest legalne i nie ma za to bana. Pewnie wiecie, że z mimiców wypadają te miksturki, które dropiom nam w cp do ekwipunku. Ktoś pytał się gm'a i za sprzedawanie tych miksturek jest ban, ale ja już nie wiem o co chodzi, a i tak nie opłaca się z tego korzystać bo zarobki są marne.

Marne zarobki?

Z samego dropienia w cp można na luzie wyciągnąć w 1 dzień ~ 2kk+ :D

+ hejt na nich, bo co komu przeszkadzało dropienie w cp... :0

sff2bl.jpg

Opublikowano

Za to normalnie powinno być ban za oszustwo. Jakiś gracz z małą wiedzą kupi sobie te potki z radością, a tu paf - mimic cie otruł :D

Opublikowano

to mam się czego obawiać czy mogę tak zarabiać?? 

Pomyśl przez chwile... Już ? Więc możesz tak zarabiać na własne ryzyko. Jeśli cię złapią to będzie to twoja wina :)

Opublikowano

Jak widać wszyscy zostali obdarowani banem na parę dni. Złapią cie to tez dostaniesz taką nagrodę pocieszenia no chyba że to będzie twoja któraś z kolei kara to może być dłużej lub perm ;p

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...