Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dla graczy

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
555

Czy te śłuchawki są dobre? A4TECH 7.1 Bloody G501 7.1

Potrzebuje jakiś z mikrofonem w przedziale do 250(ewt 300 jak jakeś maga dobra : | ) zł. I mogą być one przewodowe, bezprzewodowe. Tylko ,żeby nie były na jacka. Bo wtedy mój komputer nie wykrywa mikrofonu. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Obczaj podpięty temat. Możesz dołożyć do HyperX Cloud co radzę zrobić lub kupić tańsze Superlux HMC631. Najlepszy sprzęty w tej cenie

Opublikowano

Obczaj podpięty temat. Możesz dołożyć do HyperX Cloud co radzę zrobić lub kupić tańsze Superlux HMC631. Najlepszy sprzęty w tej cenie

Kupił bym te Superlux HMC631 tylko moim problemem jest to, że mam, jedno wejście audo do komputera to gdzie jest ikonka " Słuchawek wraz z mikrofonem" ale boje się, że mikrofon nie będzie działać w tych słuchawkach przez to, że jest jedno wejście.( Tam w słuchawkach z tego co widzę to są 2 wyjścia audio(Pewnie mikrofon i słuchawki)) Mam przełączke, że wpina się 2 wejścia Audio i robi się jedno. ;) Tylko właśnie boję o to ,ze mikrofon nie będzie mi działczyć.

P.S: Mam Windows 8.1 a laptop to DELL Inspiron 3737

78
81
Opublikowano

Kupił bym te Superlux HMC631 tylko moim problemem jest to, że mam, jedno wejście audo do komputera to gdzie jest ikonka " Słuchawek wraz z mikrofonem" ale boje się, że mikrofon nie będzie działać w tych słuchawkach przez to, że jest jedno wejście.( Tam w słuchawkach z tego co widzę to są 2 wyjścia audio(Pewnie mikrofon i słuchawki)) Mam przełączke, że wpina się 2 wejścia Audio i robi się jedno. ;) Tylko właśnie boję o to ,ze mikrofon nie będzie mi działczyć.

P.S: Mam Windows 8.1 a laptop to DELL Inspiron 3737

78
81

chyba wszystkie, alb przynajmniej większość to 2 kabelki od mikrofonu i słuchawek, ale jak masz przejściówkę to nie widzę problemu.

Opublikowano
256

chyba wszystkie, alb przynajmniej większość to 2 kabelki od mikrofonu i słuchawek, ale jak masz przejściówkę to nie widzę problemu.

Dobra więc trzymam cie za słowo. Mam nadzieje, że da rade ;)

Opublikowano
109

A więc mam te słuchawki. Dostałem nawet czinca. Ale dalej nie wykrywa mi mikrofonu. Masz jakieś pomysły?

114
Opublikowano

109

A więc mam te słuchawki. Dostałem nawet czinca. Ale dalej nie wykrywa mi mikrofonu. Masz jakieś pomysły?

114

może przełączka nie działająca?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...