Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban a exploity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, ostatnio głośno się mówi o banach, które poleciały za używanie programów trzecich (m.in. l#) tzw. dobrze wam znana fala banów. Chciałbym się dowiedzieć, czy grając na bolu bez exploitów, używając wyłącznie skryptów typu "klikasz spację robisz combo" można wyłapać bana. Ciekawi mnie to. Wypowie się ktoś w tym obeznany?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Hejka, ostatnio głośno się mówi o banach, które poleciały za używanie programów trzecich (m.in. l#) tzw. dobrze wam znana fala banów. Chciałbym się dowiedzieć, czy grając na bolu bez exploitów, używając wyłącznie skryptów typu "klikasz spację robisz combo" można wyłapać bana. Ciekawi mnie to. Wypowie się ktoś w tym obeznany?

Była jakaś fala... lista poleciała z nickami i hasłami. 250 tyś..

Opublikowano

Używając cheatów zawsze ryzykujesz możliwością dostania bana :)

Robiąc tak, jak napisałeś możesz jedynie zmniejszyć tą szansę :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Bol działa poprzez tzw. injectowanie dll do procesu lola, mianowicie League of Legends.exe. Po zainjectowaniu, w grze wyświetla się menu pid shiftem. Anitcheat działa tak, że sprawdza czy coś jest zainjectowane. Jeśli tak, to banuje. BoL niby jest safe, ale trzeba to traktować z przymrużeniem oka.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Była jakaś fala... lista poleciała z nickami i hasłami. 250 tyś..

nikt nie poleciał z tej listy bo to nie powód do zbanowania, wińcie L# a nie BoL'a

Opublikowano

­

nikt nie poleciał z tej listy bo to nie powód do zbanowania, wińcie L# a nie BoL'a

Czyli wychodzi na to, że joduska najzwyczajniej w świecie się sprzedał? Bo jeżeli byłby faktycznie jakiś hack shield czy cokolwiek to chyba oba programy zostałyby wykryte?

­345mulx.jpg

Opublikowano

L# dopiero wyszło i ma słąbe zabezpieczenia , a o bolu nie można tak powiedzieć na L# gra ok 20 k osób , a na bolu już kilka milionów więc nie wiem .
Ja gram na bolu  4  miesiące i ani 1 bana nie dostałem .

Opublikowano

­

L# dopiero wyszło i ma słąbe zabezpieczenia , a o bolu nie można tak powiedzieć na L# gra ok 20 k osób , a na bolu już kilka milionów więc nie wiem .
Ja gram na bolu  4  miesiące i ani 1 bana nie dostałem .

20k na L#?! ty stary spojrz na liczbe pobran  1578352 Hits

­345mulx.jpg

Opublikowano

­

20k na L#?! ty stary spojrz na liczbe pobran 1578352 Hits

Przy czym 75% pobrań nabił Husky jak ddosowal

nie zostałyby wykryte oba bo BoL sie ukrywa, L# nie

Opublikowano

czyli krótko mówiąc - prawdopodobieństwo blokady konta bez używania exploitów i grając na BoLu jest prawie że znikome?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

czyli krótko mówiąc - prawdopodobieństwo blokady konta bez używania exploitów i grając na BoLu jest prawie że znikome?

yep

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...