Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy laptop

Only Marskman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc zacznijmy, że zamierzam kupić sobie laptopa i tu potrzebuję waszej pomocy.

Wybrałem już jakiegoś laptopa, ale nie wiem czy wszystko będzie okej.

http://www.komputronik.pl/product/253959/Elektronika/Komputery/MSI_CX61_2PC_1448XPL_120GB_SSD_8GB.html

Ten laptop ma służyć do gier,  a w szczególności do Lola i chcę się dowiedzieć ile mniej więcej będę

miał fps.

Chcę po prostu dowiedzieć się wszystkiego o tym laptopie, plusy, minusy itd.

I tu jeszcze jedno pyt. czy polecacie mi jakiś laptop za tą samą cenę (może być bez systemu),

który będzie lepszy od tego wyżej

Pozdrawiam.

Opublikowano

Laptop średni jak w tej cenie. GF820m jest dosyć licha karta jak do gier.

Ja polecam Acer e5-572g z i5 8gb ram i GF840m. - nowość przyzwoicie wykonany z matowa matryca i mocna bateria. GF840m jest znacznie wydajniejsza od GF820m - tutaj w LOLA na wysokich luzno przy stałych FPS. Inne gry nowe typu BF4 itp tez pograsz nawet na średnich

Alternatywą dla acera moze byc Dell inspiron 3542 z i7 ulv i GF840m. Oczywiscie 8gb ram. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera (serwisanta) i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Jeśli chcesz taniej to Acer e5-572g z 4 gb ram - spokojnie wystarczy

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Można ustawić, że karta intela jest odpowiedzialna za np. pulpit i za te wszystkie rzeczy, które nie potrzebują grafiki dobrej, a tą drugą do gier? i czy to wgl.to jest opłacalne czy lepiej ustawić kartę geforce dla wszystkiego? I czy to prawda, że karta geforce 840m jest gorsza od geforce 745?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...