Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp Boost

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie bo nigdzie tego nie mogę znaleźć, czy jeśli kupię ExpBoost'a na powiedzmy 3 dni to gdy będę wylogowany to czas będzie mi schodził ? 

-----------

Na jakiej stronie można kupić konto 30 lvl czyste, coś jak miał Dis do wbicia Pretendenta i czy ono nie zostanie od razu zbanowane ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Schodzi.

I zostanie po czasie zbanowane jeżeli Cię złapią, albo ktoś sfrajerzy.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

A jak mogą mnie za to złapać ? Tzn. co robić aby nie zostać złapanym. 

Opublikowano

A jak mogą mnie za to złapać ? Tzn. co robić aby nie zostać złapanym. 

Jeśli Riot podejrzy, że Twoje konto było levelowane na botach, wtedy masz bana. Jeśli normalnie było levelowane, dajmy na to aramy, normale (gry bez botów) to nic się nie stanie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli np. kupie takie konto i zaspamie historie gier grami pvp to nadal będę podejrzany ? Czy wbicie lvl'a na VoliBocie grozi banem ? 

Opublikowano

Jeśli np. kupie takie konto i zaspamie historie gier grami pvp to nadal będę podejrzany ? Czy wbicie lvl'a na VoliBocie grozi banem ? 

Jeśli ktoś Cię podkabluje, że Twoje konto wygląda podejrzanie po sprawdzeniu historii gier, to możesz wyłapać bana. Każda gra na bocie grozi banem. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...