Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początku napisze dlaczego bootstrap. Wybrałem tego frameworka ponieważ jest estetyczny i przejrzysty.

Nie ma sensu się tu rozpisywać. Kod strony pisalem 3 dni (pozostało mi jeszcze napisać bok i zdalne blokowanie skryptów.) Każda strona napisana i sprzedawana na tejże stronie jest połączona ze stroną producenta (w tym wypadku na tej, gdzie są licencje itd), dzięki czemu mogę wyświetlać informacje o aktualizacjach poprzez panel na innych skryptach. Ogólnie strona za zadanie ma sprzedawanie stron internetowych.

Myślę, że bez sensu jest się rozpisywac.

Edit:

A no jeszcze muszę krzaki na stronie poprawić :)

Link:

http://mineshops.pl
Myślę, że jak na 3 dni pracy to i tak ładnie wyszło.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Wchodząc na stronę widzę tylko jedną podstronę z odnośnikami do Kontaktu i Zareklamuj się.

Domena kojarzy mi się z Minecraftem

Nawet jeśli ma to być jakiś profesjonalny Marketplace nakierowany na Polski rynek to i tak konkurencja jest dużo lepsza i po prostu pomysł ten może nie wypalić.

Ogólnie strona nie powala ani nie kusi aby rozpocząć u Ciebie swoją działalność, strona źle zaprojektowana oraz nie posiada RWD

Opublikowano

@Burned123

Dziękuje za opinie. Menu jest u gory należy powiększyć okno przeglądarki inaczej znikną linki.

Opublikowano

Ale skoro używasz Bootstrapa to strona powinna być responsywna a w tym przypadku nie jet. Menu powinno dostosowywać się do szerokości ekranu a nie na odwrót.

Opublikowano

No właśnie nie wiem , nie mam pojęcia czemu się nie rozciąga.

Opublikowano

Ahhh milionowa strona oparta na boostrapie i brak jakiejkolwiek modyfikacji.

Boostrap to nie gotowiec to framework (dla kumatych), to, że sam boostrap oferuje

średnio wyglądające elementy nie znaczy, że tylko na nich macie budować strony.

Style można zmieniać/nadpisywać trochę pracy własnej a nie przekopiowanie kilku linijek kodu z innych

stron i HAPPY. Nic nie zachęca do kupna czegoś z tej strony.

Opublikowano

@Voster. dziękuje za opinie :)

Nikt nie zmusza Cie do kupna czegoś. Jeżeli chodzi o bootstrap mi się podoba ten styl frameworka.

Opublikowano

@damian5602

Mam właśnie kupionego vps jak tylko skonfiguruje panel zarządzania domeną + e-mail to przeżucam pliki bo tamten hosting to gow*o..

Opublikowano

Ale co ma hosting do czcionki? No chyba, że to Mintshost xDDD

Jeżeli nie ma polskich znaków to brakuje Latin-ext w odnośniku do czcionki (o ile bazujesz na zewnętrznym foncie)

Opublikowano

Wina hostingera. Aktualnie męcze się z panelem na vps do zarządzania hostingami.

P.s menu poprawione działa i na wersji mobilnej jak i na wersji PC.

Opublikowano

Ref.

Faviconka zaraz będzie.

Dodatkowo napisałem system bok jeżeli ktoś ma jakieś pytania.

Opublikowano

Myślałem, że coś się zmieniło ale dalej lipa.

Wygląd nic a nic nie odświeżony i ten makabryczny błąd, który zauważył @Vertoi

I jak można używać tak brzydkiego slidera.. Mało jest na internecie o wiele lepszych projektów?­

Opublikowano

Hmm dziwne. Ten cały div, który jest w head znajduje się na końcu </body>­... wygląd postaram się zmienić jak ogarnę kilka innych projektów. 

Opublikowano

Jeżeli uzywasz firefoxa to nie działa. Nie wiem czemu ale przeglądarka chyba nie obsługuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...