Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro pod bronie

wafelek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)) mógłby mi ktoś konkretnie wytłumaczyć jak zrobić macro pod prawie że każdą broń do bf3?? oraz jak wszystko konkretnie robić wszystkie te linijki itd. itp. tak aby zredukować rozrzut do minimum

Opublikowano

Witam ;)) mógłby mi ktoś konkretnie wytłumaczyć jak zrobić macro pod prawie że każdą broń do bf3?? oraz jak wszystko konkretnie robić wszystkie te linijki itd. itp. tak aby zredukować rozrzut do minimum

Witaj :)

Jakiego masz gryzonia?

W logitech'u G502, z którego miałem okazje korzystać, był gotowy profil do battbattlefield'a trzeciego(wybierałeś numer slotu broni i przycisk funkcyjny). Co do zmniejszenia rozrzutu to nie wiem... lecz sam zrobiłem "burstowe" macro(odpowiednie przerwy pomiędzy seriami). Nie wiem jakie możliwości ma Twoja mysz.

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witaj :)

Jakiego masz gryzonia?

W logitech'u G502, z którego miałem okazje korzystać, był gotowy profil do battbattlefield'a trzeciego(wybierałeś numer slotu broni i przycisk funkcyjny). Co do zmniejszenia rozrzutu to nie wiem... lecz sam zrobiłem "burstowe" macro(odpowiednie przerwy pomiędzy seriami). Nie wiem jakie możliwości ma Twoja mysz.

Pozdrawiam ;)

aahh zapomniałem o myszce ;)

A4 Tech Bloody Terminator TL8 Laser Avago a sterownik do niej to Bloody5 coś podobnego jak ma A4 Tech X7 którego także mam ale w opłakanym dosyć stanie i się często zawiesza ale działa ;)) a mógłbyś mi właśnie wyjaśnić jak robić "burst"?? powiedz mi czy ten burst jest na podstawie tego filmiku :

https://www.youtube.com/watch?v=-q1U8EGIUjg&list=PLNnfUAdxHEyPvjkKI1xtNIWSNO2_9UKcQ&index=4bo zauważyłem że pomiędzy broniami o szybkostrzelności 600 a np 800 makra są wgl. inaczej robione i chciałbym o wyjaśnienie co i jak KONKRETNIE bo jestem zielony niestety w tym ;_;

Opublikowano

aahh zapomniałem o myszce ;)

A4 Tech Bloody Terminator TL8 Laser Avago a sterownik do niej to Bloody5 coś podobnego jak ma A4 Tech X7 którego także mam ale w opłakanym dosyć stanie i się często zawiesza ale działa ;)) a mógłbyś mi właśnie wyjaśnić jak robić "burst"?? powiedz mi czy ten burst jest na podstawie tego filmiku :

https://www.youtube.com/watch?v=-q1U8EGIUjg&list=PLNnfUAdxHEyPvjkKI1xtNIWSNO2_9UKcQ&index=4bo zauważyłem że pomiędzy broniami o szybkostrzelności 600 a np 800 makra są wgl. inaczej robione i chciałbym o wyjaśnienie co i jak KONKRETNIE bo jestem zielony niestety w tym ;_;

Wybacz, lecz na tej myszy się nie znam :(. Z tego, co zobaczyłem na pewnym filmie wynika, że system macr jest całkowicie inny niż w G502(możesz zobaczyć tutaj: http://youtu.be/pqjs9ytm69c).

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...