Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Web App ma PS3

paleskuny96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje osoby ktora by mi wytlumaczyla ten dostep do web app majac ps3 (prosze nie dawac linka do tamtego poradnika, gdyz on jest dla osob, ktore zaczynaja przygode z fifa 15). Otoz prosilbym aby ktos opisal mi krok po kroku co mam zrobic gdy posiadam juz konto fut itp + czy moge wystawic na web app zawodnika na sprzedaz, ktorego posiadam na fut ps3 (zamiar kupna coinsow bez dostepu do ps3).

Opublikowano

Trzeba połączyć konto ps3 z kontem na originie. Chyba można to zrobić w menu głównym w fifie. Później logujesz się na web app za pomocą konta Origin. Na web App możesz sprzedawać swoich zawodników, handlować, zarządzać drużyną.

9418214132684151227747.png

Opublikowano

Wszystko fajnie jest tylko, ze nie moge niestety polaczyc konta. Konto niby nie jest polaczone z zadnym innym ale nie da sie nic zrobic. Moge zalogowac sie przez opcje "zaloguj przez psn" czy to wystarczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...