Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić tablet maksymalnie do 320zł razem z wysyłką. Będę go używał, żeby okazjonalnie pograć w gry lub oglądać filmy w przyzwoitej jakości i chodzenia po internecie.

Narazie upatrzyłem sobie model Colorovo CityTab Vision 7'' CVT-CTV-7-DCI

Najtaniej można go dostać za 269zł i właśnie nie wiem, czy istnieją lepsze tablety do 320 złotych?

76561198063680646.png
Opublikowano

Za 3 stówy nic dobrego nie dostaniesz. A co do filmów w przyzwoitej jakości, to ten tablet który podałeś nie ma nawet rozdziałki hd(więc o przyzwoitej jakości filmów zapomnij). Bateria też jest dupna. Dozbieraj trochę kasy i kup coś z czego będziesz się cieszyć :)

Opublikowano

Poczytałem trochę o tym aliexpress i fajna sprawa z tym. Jestem zielony jeśli chodzi o wybór tabletu ale znalazłem taki

http://www.aliexpress.com/item/Cheap-10-MTK6572-Android-4-2-3G-phone-call-tablet-pc1GB-8GB-4200mAh-Dual-Core-Camera/32238252955.html

i wyszło 325 z groszami. Ogólnie podoba mi się tylko nigdzie nie pisze z jakiej to firmy... I jeszcze opinie negatywne opinie sprzedającego trochę mnie zniechęcają.

76561198063680646.png
Opublikowano

Z takim budżetem, nie polecam kupować nic. Lepiej dozbierać i kupić coś porządnego, który starczy Ci na kilka dobrych miesięcy, lub lat ;)
Osobiście, jeśli już potrzebujesz ten tablet, to polecam Quadrona, lub jakiegoś Pentagrama.

Opublikowano

Mam Colorovo co prawda inny model, ale sprawdza się dobrze, producent zakłada folię na ekran, więc nic się nie porysuje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...