Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

osoba z L# szuka drugiej osoby L#

kronos126p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam wszystkim przedstawić mój temat. 

Wymyśliłem go sam więc nie oceniajcie go źle .

Chodzi tutaj oto , że po tych zbanowanych kontach mainach gdzie już doszliście wysoko , razem ze mną i straciliście konta , by się jakoś odbić .

I teraz tak poniżej przedstawiam wzór , gdzie każdy musi się dostosować do niego .

Czyli ja używam League sharpa , i ktoś inny też używa i razem gramy gierki , nie muszą być to dwójkowe zależy ile kto ma czasu na grę !

i jeszcze na koniec dodam to, że dodajemy siebie do znajomych poprzez Lola , oczywiście ja jestem z Eune  .

Wzór ten kopiujemy który jest pod spodem.

Nick: (Tutaj wpisz swój nick z lola)

Serwer: (Eu Nordic , West , Inne)

Level smurfa: (Ja przykładowo mam 26)

2Ulubione twoje linie ze skryptami (tutaj wpisz swoje 2 linie , moje to Adc , Mid)

tutaj jest dla administracji gdyby się czepiała, temat został stworzony z powodu banów L# więc  wiem,że jest temat szukam osoby do duo , lecz tutaj nie chodzi tylko o duo ale też o smurfowanie i wymagany jest L# a w tematach typu szukam osoby do gry nie ma nic o L#  czyli ten temat się różni od innych i przed jego usunięciem proszę sie skontaktować ze mną .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...