Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Auto] Jakie auta kupić?

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 5 000 000 do wydania na jakieś auto + 300 000 na modyfikację ^^

Macie jakieś propozycje ?

Pytanie zadaje bo Ja nie mogę za długo siedzieć u dilera bo mnie wyrzuca z gry :P niestety więc jakieś autka macie dobre ?

Aktualnie posiadam:

Camaro

Lambo 670-4

Marussia B2

Wszystkie mają tuning na maxa i najdroższe części więc nie mam co z kasą robić :D a zostały mi 3 sloty do zapełnienia :D

Dodatkowo są wymalowane i ozdobione naklejkami :D

Najlepiej jakieś autka z klasy A albo takie które da rade dogonić S a resztą sam się zajmę :D

P.s gdzie są części wygrane w wyścigach?

Wygrałem Neony, szyby koła pakiet obniżający i nadal tego nie ma u mechanika ;-; szukałem w zakładce prezenty + w zakładce 'neony' lecz tam wszystkie są po 400 i 700 boost i nie wiem gdzie znaleźć te dodatkowe części

TEMAT

Opublikowano

Pytanie zadaje bo Ja nie mogę za długo siedzieć u dilera bo mnie wyrzuca z gry :P niestety więc jakieś autka macie dobre ?

Aktualnie posiadam:

Camaro

Lambo 670-4

Marussia B2

Wszystkie mają tuning na maxa i najdroższe części więc nie mam co z kasą robić :D a zostały mi 3 sloty do zapełnienia :D

Najlepiej jakieś autka z klasy A albo takie które da rade dogonić S a resztą sam się zajmę :D

Wygrałem Neony, szyby koła pakiet obniżający i nadal tego nie ma u mechanika ;-; szukałem w zakładce prezenty + w zakładce 'neony' lecz tam wszystkie są po 400 i 700 boost i nie wiem gdzie znaleźć te dodatkowe części

Do klasy A:

Lamborghini Murcielago LP640, na wyścigi i dragi

Klasa B, C i D:

Mitsubishi Eclipse GS-T bądź Lexus IS300

Klasa C dragi:

Audi RS4

Klasa E:

Vw Scirocco

f

Opublikowano

Aktualnie posiadam:

Camaro

Lambo 670-4

Marussia B2

Auta:

Lamborghini Murcielago LP640 na wyścigi i dragi do klasy A

Mitsubishi Eclipse GS-T na wyścigi w klasach B, C i D

VW Scirroco na wyścigi w klasie E

Audi RS 4 na dragi w klasie C

Co do części - musisz przełączyć się ze sklepu na magazyn:

HW7b18o.png

HB5fLf7.png

Opublikowano

@TheVolume dzięki z częściami ^^ hehe nie gram za długo w world więc się nie obeznaję w wszystkich opcjach :D

Temat:

Mam Lambo 670 czy nie jest one czasem lepsze w klasie A ? bo w klasie A posiadam B2 i 670 z czego B2 ma spore osiągi po 290 / 310 km/h więc nie chciałbym kupować kolenego auta z podobnymi osiągami :D

Czy raczej warto poczekać te 6Dni na wyprzedaż IGC ? i tam kupić coś sporo lepszego?

TEMAT

Opublikowano

@TheVolume dzięki z częściami ^^ hehe nie gram za długo w world więc się nie obeznaję w wszystkich opcjach :D

Temat:

Mam Lambo 670 czy nie jest one czasem lepsze w klasie A ? bo w klasie A posiadam B2 i 670 z czego B2 ma spore osiągi po 290 / 310 km/h więc nie chciałbym kupować kolenego auta z podobnymi osiągami :D

Czy raczej warto poczekać te 6Dni na wyprzedaż IGC ? i tam kupić coś sporo lepszego?

LP670 Lepiej się spisze w S (jest tam jednym z najlepszym aut).

Możesz poczekać na rotację.

f

Opublikowano

Hmmmm 640 kosztuje coś ok 1 500 000$ bo powyżej 2 000 000$ pewnie nie a 3 000 000$ wystarczą mi na wyprzedaż :P

A reszta klas? chcę kupić po 1 aucie z każdej klasy żeby móc złożyć podanie do Mpc Racing team więc potrzebuje każdej klasy w garażu

TEMAT

Opublikowano

@pablos11

Do klasy A:

Lamborghini Murcielago LP640, na wyścigi i dragi

Klasa B, C i D:

Mitsubishi Eclipse GS-T bądź Lexus IS300

Klasa C dragi:

Audi RS4

Klasa E:

Vw Scirocco

p.s. Nie masz co składać podania do MRT, bo nie masz żadnych czasów ;)

f

Opublikowano

Hmmm dobra kupiłem auto do klasy B za 1 000 000$ jakaś bmk'a zrobiłem Ją na 598 czyli o 002 pkt mniej niż A kasy się dorobię na nowo i kupię jakieś do C i D jeszcze a w te kilka dni zbiorę reszte kasy żeby kupić na wyprzedaży w razie wypadku

P.s wiecie czemu nie dostaje respektu ?? Wygrałem 4x Drag 1x Sprint 2x Pościg i respekt nadal ten sam ;-;

TEMAT

Opublikowano

Hmmm dobra kupiłem auto do klasy B za 1 000 000$ jakaś bmk'a zrobiłem Ją na 598 czyli o 002 pkt mniej niż A kasy się dorobię na nowo i kupię jakieś do C i D jeszcze a w te kilka dni zbiorę reszte kasy żeby kupić na wyprzedaży w razie wypadku

P.s wiecie czemu nie dostaje respektu ?? Wygrałem 4x Drag 1x Sprint 2x Pościg i respekt nadal ten sam ;-;

*Reputacja :D To nie GTA :P

Napisz, jaki masz lvl.

Sprawdź czy na pewno nic nie dostajesz (najedź kursorem na pasek z reputacją, zapisz sobie, ile masz, przejedź np. wyścig i sprawdź ilość reputacji ponownie).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Hehe mała pomyłka ale wiecie o co chodzi :D

43lvl (sygnaturka pokazuje :) )

Na pewno pisało że po wyścigu mam mieć 605 itp ale nadal mam 595

Niektórzy grają na kilku kontach, dlatego pytam :)

Zrób relog (wyłącz i włącz grę).

HB5fLf7.png

Opublikowano

*Reputacja :D To nie GTA :P

Napisz, jaki masz lvl.

Sprawdź czy na pewno nic nie dostajesz (najedź kursorem na pasek z reputacją, zapisz sobie, ile masz, przejedź np. wyścig i sprawdź ilość reputacji ponownie).

W GTA był.. szacunek.

~~

Jak chcesz to możesz poczekać na rotację IGC w czwartek. Dzisiaj się dowiemy, jakie autka odpadną, więc jak jakiś kox będzie uciekać to jeszcze sie załapiesz przed czwartkiem.

Opublikowano

Ok dobiłem 7mln więc na pewno wystarczy mi na kupno Aut z rotacji jak i teraz Ale szukam idealnego auta do 5 mln za pieniądze najlepiej z S albo mocne A tak żeby w klasie S sprawowało się dobrze ^^

TEMAT

Opublikowano

Auta do klasy S masz już dobre.

Do klasy A proponuję kupić Lamborghini Murcielago Lp-640 na dragi(ewentualnie kup drugie SuperVeloce) i Porsche 911 GT2 na wyścigi(albo przerób Marussie/SuperVeloce).

Możesz też kupić Mitsubishi Eclipse GS-T na wyścigi do klas B, C i D albo Audi RS 4 na dragi w klasie C.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Ok dobiłem 7mln więc na pewno wystarczy mi na kupno Aut z rotacji jak i teraz Ale szukam idealnego auta do 5 mln za pieniądze najlepiej z S albo mocne A tak żeby w klasie S sprawowało się dobrze ^^

Masz już dobre auto do klasy S (LP670-4).

W temacie wymienione zostały już auta warte zakupu do każdej klasy:

Lamborghini Murcielago LP640 na wyścigi i dragi do klasy A

Mitsubishi Eclipse GS-T na wyścigi w klasach B, C i D

VW Scirroco na wyścigi w klasie E

Audi RS 4 na dragi w klasie C

Nie oczekuj cudów, za IGC nie kupisz auta z czołówki klasy S.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wiem że nie kupię super auta za kasę z gry ale mam 4 i 3 * części więc na pewno dam radę je podciągnąć do klasy S i mocnego A

Dodatkowo w klasach S A D B mam dodany limit w tuningu czyli

np rank klasy B 500 - 700 a ja mam 698 coś takiego mam w 80% moich aut więc większy tuning nie wchodzi w grę bo stracę klasę

Ok dokupię sloty w garażu i kupię lambo 640 + 911

Dzięki all temat do zamknięcia

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...