Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Aion w telewizji

LittleBlack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzieliście już reklamę Aion w telewizji? :) Jak myślicie, czy faktycznie zachęci ona ludzi do gry?

Jeśli chodzi o mnie, to uważam, że to był fajny pomysł z reklamą w tv, ale sam tekst, który czyta lektor jest jakiś nijaki. Nawet nie wspomniano, że jest to gra. :D "Walcz o los swoich ludzi. Pobierz za darmo." No pupy nie urywa. :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A no nie. I strasznie podkoloryzowali w tym trainerze wszystko ale ok:D Latanie w Sanctum... xD

Pokazali tylko pvp... Sądzę, że powinni pokazać trochę więcej, ale i tak nie jest najgorzej.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wbili się z reklamą akurat na okres ferii więc istnieje minimalna szansa, że ktoś znudzony pobierze i zacznie grać. Czy to faktycznie się sprawdza - nie mam pojęcia, gdyby nie spam ludzi na forach, że "o patrzcie reklama AIONa w telewizji" to nawet bym nie wiedział, że takowa powstała.

Co do samej reklamy - ciężko mi ocenić, znowu bardziej wyraźniej są pokazani Elyosi. Kiedyś o tym pisałem. Jak dla mnie średnia, nie zainteresowała by mnie gdybym w ogóle oglądał TV i tym bardziej reklamy. Już stary trailer wersji F2P jest lepszy:

lub

Tylko teraz reklama gry trwająca 1:50  :D Jedna sprawa, że czas antenowy kosztowałby "dużo" a druga, że kto by to w ogóle oglądał? Mogli jednak to tak obrobić by wstawić więcej "interesujących walk" zamiast pseudo ustawki w KBF.

/Offtopic: 2011 rok, początek F2P, Gelkmaros, sety arenkowe. To były czasy.  ^_^

Opublikowano

Non stop ta reklama była puszczana przez 3-4h, gdy byłam w gości i tv był włączony (gdzieś pod wieczór), nie pamiętam nazwy kanału.

Ogólnie reklama nie jest zła, lektor ma przyjemny głos, nawet wydaje mi się lepsza od tego z kobietą i facetem, skrzydła, miasto, chmury, itd. Swoją drogą, ładne opakowanie ma Aion, aż miałam ochotę kupić za te grosze, ale stwierdziłam, że nie ma sensu, bo i tak można pobrać za darmo :p

Opublikowano

Non stop ta reklama była puszczana przez 3-4h, gdy byłam w gości i tv był włączony (gdzieś pod wieczór), nie pamiętam nazwy kanału.

Ogólnie reklama nie jest zła, lektor ma przyjemny głos, nawet wydaje mi się lepsza od tego z kobietą i facetem, skrzydła, miasto, chmury, itd. Swoją drogą, ładne opakowanie ma Aion, aż miałam ochotę kupić za te grosze, ale stwierdziłam, że nie ma sensu, bo i tak można pobrać za darmo :P

Yep, muszę przyznać, że jest lepsza od tamtego "trailera". Jeśli ktoś nie kojarzy o czym mowa to zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1228332-video-aion-nowy-trailer/

Zastanawiam się czy by sobie nie kupić i nie postawić koło Shaiyi na półce. Tak jak w grze zbieram rzeczy "dla pixela" tak to też bym sobie może kupił - zwłaszcza, że wygląda naprawdę nieźle. Znowu jeśli ktoś nie wie o czym mowa to:

3a74a829e6c01cd966009c4525dbc44f.jpg

Chociaż raz to Asmo są pokazywani, a nie Ely.

@Renissance pamiętasz ile kosztuje? Patrzę na Allegro i tak podejrzanie wyglądają te oferty po 8zł gdzie sam klucz na GP jest wart min. 25zł.

Opublikowano

Yep, muszę przyznać, że jest lepsza od tamtego "trailera". Jeśli ktoś nie kojarzy o czym mowa to zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1228332-video-aion-nowy-trailer/

Zastanawiam się czy by sobie nie kupić i nie postawić koło Shaiyi na półce. Tak jak w grze zbieram rzeczy "dla pixela" tak to też bym sobie może kupił - zwłaszcza, że wygląda naprawdę nieźle. Znowu jeśli ktoś nie wie o czym mowa to:

3a74a829e6c01cd966009c4525dbc44f.jpg

Chociaż raz to Asmo są pokazywani, a nie Ely.

@Renissance pamiętasz ile kosztuje? Patrzę na Allegro i tak podejrzanie wyglądają te oferty po 8zł gdzie sam klucz na GP jest wart min. 25zł.

Chyba do 10-20 zł w MediaMarkt, przynajmniej taka cena była zaraz przed świętami :)

O właśnie o ten trailer chodziło... Nie jest tragiczny, ale też - przysłowiowo - 4 liter nie urywa :p

Opublikowano

Chyba do 10-20 zł w MediaMarkt, przynajmniej taka cena była zaraz przed świętami :)

Dzięki. Zobaczę sobie w bliżej nieokreślonym czasie i ogarnę jak wyglądają te kody na GP bo aktualnie poza kupowaniem z Allegro to może być najlepsza opcja "dla nowych graczy".

Opublikowano

I strasznie podkoloryzowali w tym trainerze wszystko ale ok:D

Mi właśnie też się tak wydaje  :)

Trochę za mało pokazali w tej reklamie żeby ktokolwiek się do niej przekonał, ale kto wie, może się znajdzie taka osoba  :rolleyes:

*Co twoje to moje, a co moje to nie ruszaj...  :P *

• Biter. zmienił(a) tytuł na Reklama Aion w telewizji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...