Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FJhM2LSx2.gif

Jesteś fanem pokemonów? Szukasz niezapomnianych przygód? Masz ochotę na gre na serwerze MMORPG? Lubisz robić questy grupowe lub jesteś typowym samotnikiem? Dobrze trafiłeś!

Zapraszamy do gry na naszym serwerze! Jest to typowa gra Pokemon Online zrobiona na tibijskim silniku! Nie jest to kolejna gra, która upadnie po kilku miesiącach. Nasz serwer istnieje już od 4 lat!

Serwer nie jest brazylijski, jest on międzynarodowy, a więc możesz się tam również posługiwać językiem polskim, bądź znaleźć pomoc polskiego Tutora/CMa

Oficjalna strona: http://padventures.org

Co mamy do zaoferowania,

Region Kanto

Region Johto

Wiele pokemonów z innych regionów, między innymi Hoenn i Sinnoh

Wiele eventów okazyjnych (walentynki, halloween, Wielkanoc, święta)

Wiele mini eventów robionych przez Staff w losowe dni

Wiele grupowych questów

Dobrze zbalansowane Pokemony

Gracze z różnych krajów, co może dać Ci nowe znajomości

Miła atmosfera

Bardzo aktywny i pomocny Staff.

Nowy Server w planach

Nasz Fanpage na Facebooku

https://www.facebook.com/padventuresofficial

Kilka filmików do obejrzenia

https://www.youtube.com/watch?v=9ydxGNdjmCo

https://www.youtube.com/watch?v=vPrHFRR6AvE

https://www.youtube.com/watch?v=utRHvWn_FT0

yi5EEyw3x.png

CFxjwlG9u.png

829jNdODi.png

xaGyPboEa.png

Serdecznie Zapraszamy!

Opublikowano

nie dziala

Hi guys, the updaters will stop working for few hours because we are changing the updaters host, a new version of the updaters will be released later

Cytat z forum. Niestety ale są prowadzone prace nad "updaters" czyli aplikacją która, aktualizuje client kiedy są wydawane poprawki.

Zaraz wrzuce client który mam.

Client

http://www.speedyshare.com/JnC5S/PA-Modern-5.1.rar

Scan

https://www.virustotal.com/pl/file/9832471ad708b3a6b4d9451bba007ec5b586861dc47ef43537840cc9b777aac4/analysis/1422806945/

Z tego co wyczytałem są to niegroźne wirusy, jeśli wgl są.

Jeśli ktoś nie chce niech nie pobiera. U mnie wszystko działa dobrze.

Opublikowano

Powiem tyle, grałem na tym servie od samego początku. Jest to standardowy brazolski server - polscy tutorzy to zazwyczaj tacy ludzie których nikt nie lubi, nie są pomocni a wręcz przeciwnie, natrętni. Może server na początku był grywalny jednak od ostatnich 2 lat upada, znajomi - wyjadacze, jedni z najbogatszych ludzi na servie i czołówki w topce porzucili ten server sprzedając wszystko za grosze, następnie przenieśli się do konkurencji (nie będę reklamował bo nie po to tu jestem) i stwierdzili że tam dopiero zaczyna się prawdziwa gra. :) Ceny HD na allegro drastycznie spadły - nie muszę tłumaczyć dlaczego.

Ogólnie server dobry żeby pobawić się przez tydzień/dwa, jeśli macie zamiar zostać na dłużej to wiedzcie że się Wam to nie opłaci.

Co do autora tematu - desperacko założone konto w celu próby ratowania upadającego serva. Najprawdopodobniej polski tutor który chce się przypodobać założycielom.

To tyle z mojej strony, ta opinia jest krytyczna, jednak uważam że trafiłem w sedno.

#Edit: kiedyś ciągle 200+ osób online, teraz gra średnio 30os. więcej ludzi wbija tylko gdy jest jakiś event.

Nowy Server w planach

To akurat mówią od kilku lat.

Opublikowano

Powiem tyle, grałem na tym servie od samego początku. Jest to standardowy brazolski server - polscy tutorzy to zazwyczaj tacy ludzie których nikt nie lubi, nie są pomocni a wręcz przeciwnie, natrętni. Może server na początku był grywalny jednak od ostatnich 2 lat upada, znajomi - wyjadacze, jedni z najbogatszych ludzi na servie i czołówki w topce porzucili ten server sprzedając wszystko za grosze, następnie przenieśli się do konkurencji (nie będę reklamował bo nie po to tu jestem) i stwierdzili że tam dopiero zaczyna się prawdziwa gra. :) Ceny HD na allegro drastycznie spadły - nie muszę tłumaczyć dlaczego.

Ogólnie server dobry żeby pobawić się przez tydzień/dwa, jeśli macie zamiar zostać na dłużej to wiedzcie że się Wam to nie opłaci.

Co do autora tematu - desperacko założone konto w celu próby ratowania upadającego serva. Najprawdopodobniej polski tutor który chce się przypodobać założycielom.

To tyle z mojej strony, ta opinia jest krytyczna, jednak uważam że trafiłem w sedno.

#Edit: kiedyś ciągle 200+ osób online, teraz gra średnio 30os. więcej ludzi wbija tylko gdy jest jakiś event.

Kolego jesteś trochę w błędzie.

Ja osobiście gram na tym serverze od 3-4 lat.

Mówisz że gra mało osób, wejdź i sprawdź czy tak na prawdę jest. Może to nie jest to samo co kiedyś 500+ i 200 w kolejce, i nie ukrywam że server trochę podupadł, jednak administracja wzięła się do roboty, są nowe update'y, generacje pokemonów itp.

Co do nowego servera, nie przypominam sobie wcześniejszej wzmianki o tym, były tylko pomysły graczy które spaliły na panewce.

Administracja jednak doszła do wniosku że może to jest jakiś sposób na odbudowanie społeczności PAdventures.

Co do tutorów, jesteś w OGROMNYM błędzie. Kiedyś może i nie były to pomocne osoby, typu Myszak itp, jednak teraz mamy kilku dobrych tutorów, GM'ów, czy CM'ów polskich, więc szkoda że oceniasz coś co było kiedyś, nie wiedząc jaka sytuacja jest teraz.

Wiem że napiszesz że jestem pewnie jakimś GM'em czy coś który próbuje ratować PA, jednak ja tylko bronie dobrego imienia tej gry.

Pozdrawiam Pokemonocholik/Crystal Maiden/Borat/Harlem Shake.

P.S. Nie nie jestem tutorem, GM'em, CM'em.

Opublikowano

Co ty koleś pierdolisz -,- fakt kiedyś grało o wiele więcej osób ale jakie 30 osób ? ;O teraz jest 21:27 i gra : DIAMOND

Server Statistics

Players 236 / 400

Uptime 104h 51m

PEARL

Server Statistics

Players: 156 / 300

Uptime: 104h 51m

i gdzie ty tu masz 30 osób ?

serwer jest ciągle rozwijamy dodawane są nowe sprity , nowe generacje teraz np w walentynki zostają dodane 3 nowe evolucje eevee typu leafeon i reszta poza tym to oficjalne info od CM Raissy nowy serwer startuje także w walentynki lub zaraz po ich zakończeniu .

ze swojej strony serdecznie zapraszam na serwer nowych a także starych graczy bo ludzi wciąż przybywa i naprawdę warto .

Pozdrawiam Xzbityt

Opublikowano

serwer jest ciągle rozwijamy dodawane są nowe sprity 

Dopisz skąd one się biorą, zazwyczaj dodają je 2/3 tygodnie po wydaniu na serverach konkurencji.

Co mojego wcześniejszego posta - poprawka:

Jeśli szukacie servera ze statystykami pokemon (osobne lvle dla pokemonów) to lepszego od padventures nie znajdziecie.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...