Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błedy w konsoli serwera 1.7.2 Bukkit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka klas rozszerza JavaPlugin (tylko jedna może być JavaPlugin) lub wgrałaś kilka razy ten sam plugin.

/EDIT: Aaaaaa, ja myślałem, że pytanie o tworzenie pluginu (sugerowałem się pierwszym błędem) xD

Opublikowano

Jaaaakkiiii syyff!!!

​Takie pliki da się stworzyć ?!

Pluginy w ogóle nie kompatybilne z silnikiem... milion pluginów na to samo... Nie mówi mi, że chciałeś z tym do ludzi!

To jest syf nie pliki. 

Co możesz zrobić?

Te dwie opcje dadzą Ci tyle samo pracy:

1. Odnowa wszystko

2. Wgrywać aktualne pluginy i je skonfigurować zgodnie z dokumentacją pluginu ;) Ją możesz zazwyczaj znaleźć na bukkit.org (jest w większości po angielsku).

_____

Sry za ostre słowa ale musiałem. Przepraszam ;) 

­

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Że Syf to wiem, ale nie wiem co usunąć itd, napisałeś że wiele pluginów które robią to samo ok, rozumiem, czyli jeżeli możesz mi pomóc, to proszę napisz mi te pluginy. Linki podaj czy coś. Bym nie miała takiego bałaganu. Także nadal czekam na pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

Że Syf to wiem, ale nie wiem co usunąć itd, napisałeś że wiele pluginów które robią to samo ok, rozumiem, czyli jeżeli możesz mi pomóc, to proszę napisz mi te pluginy. Linki podaj czy coś. Bym nie miała takiego bałaganu. Także nadal czekam na pomoc. Pozdrawiam

Zobacz jak będzie działać po usunięciu/zmianie wersji pluginów:

- ServerSigns

- TheWalls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...