Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pluginem VanishNoPacket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

A więc tak jak w temacie mam mały problem z pluginem VanishNoPacket. Chodzi o to że mimo to że jestem administratorem i mam do wszystkiego uprawnienia to podczas gdy wpisuje komendę /vanish owszem staje się niewidoczny, lecz nadal mogę podnosić przedmioty z ziemi, otwierać skrzynki itp. Oczywiście chciałbym abym nie mógł tego robić. Pomóżcie :>

Za dobrą odpowiedź dam like!

Opublikowano

Bardzo prosty w obsłudzei da sie wszystko pieknie ogarnac, no ale to kwestai gustu ;)

A działaja Ci komendy typu: /nf, /nc, /np, /ni, /nh ??

edit

Jak cos to pisz na PW wbije i pomog :D

585051449511123978085.jpeg

Opublikowano

Okej przekonałeś mnie  :D Wytestuje ten plugin i zobaczymy.

A jeżeli chodzi o te komendy co podałeś to nie działają. Znaczy jeżeli wpisze np. /ni wyświetla się "You can't toggle that!"

Opublikowano

Cześć!

A więc tak jak w temacie mam mały problem z pluginem VanishNoPacket. Chodzi o to że mimo to że jestem administratorem i mam do wszystkiego uprawnienia to podczas gdy wpisuje komendę /vanish owszem staje się niewidoczny, lecz nadal mogę podnosić przedmioty z ziemi, otwierać skrzynki itp. Oczywiście chciałbym abym nie mógł tego robić. Pomóżcie :>

Za dobrą odpowiedź dam like!

Mimo czy masz opa, czy * w pex to i tak musisz danej randze/graczowi nadać permisję "vanish.toggle.all"

wtedy osoby z tą permisją będą miały dostęp do komend typu;  /nf, /nc, /np, /ni, /nh

każda z tych komend odpowiada czemuś innemu, jedna za nie podnoszenie itemów druga za dropienie itemów itp itd.

Myślę że pomogłem :D

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...