Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heklam tools

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak zainjectować heklam tools?Jakim przyciskiem to zainjectować pisze niby Infected ale nie mogę odpalić tego w grze.

Nie odpowiadasz na pytanie?NIE pisz wcale.

Opublikowano

A  czemu mam takiemu noobowi nie odpisać? Naucz sie grać pajacu... Mam dość i nie tylko ja, takich pojebów, którzy myśłą,że jak ma czity to jest pro... Idź lepiej na sanki póki jest zima...

Opublikowano

Witam jak zainjectować heklam tools?Jakim przyciskiem to zainjectować pisze niby Infected ale nie mogę odpalić tego w grze.

Nie odpowiadasz na pytanie?NIE pisz wcale.

Odpal Heklama jako administrator.

jaco co się spinasz ??? idz na saneczki, to forum dla cziterów.... noobie :) heh

Miłej zabawy pallas.

x

Opublikowano

Forum może kiedyś było dla cziterów,ale nie tym czasem.Jak sami widzicie jest inny slogan mpc=multi player community...

Poza tym przyjdzie taka łamaga co chcę jeszcze od podstaw poprowadzenie jak odpalić czita.No bez jaj nie dość,że przez to niszczy grę i serwery i jeszcze taka pipa będzie myślała,że jest fajna i pro. Jak z automatu będzie wszystkich zabijać.Przykro mi bardzo zrozumiem jeszcze jakieś bugi.I inne rzeczy,ale takie które nie będą niszczyć przyjemności i rozgrywki innym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...