Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer ma najwięcej graczy +2/3k online

ShackeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czyli ,,jaki serwer ma najwięcej graczy online,, . I jeszcze jedno pytanie . Czy istnieje taki serwer ogólnoświatowy (EU) na którym jest masa graczy?

Opublikowano

I 892 osoby online.

w ciagu dnia jest 6k ogolnie a dlatego pisze 900 bo nie sa w to wliczane sklepy i multi konta ;) a na niektorych serwerach jest po np 3k a polowa to multi acc

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

w ciagu dnia jest 6k ogolnie a dlatego pisze 900 bo nie sa w to wliczane sklepy i multi konta ;) a na niektorych serwerach jest po np 3k a polowa to multi acc

rozumiem ale to serwer typu Metin2 PL ?

Opublikowano

Na tą chwile ciężko znaleźć jest serwer z tak dużą ilością graczy. Może przez cały dzień przewinie się tyle osób, ale żeby ciągle tyle było jest trudno.

Z tego co widziałem VirtualMT2 ma bardzo dużą ilość osób [ Podchodzi pod 2k ] Balmora s2 to tylko chwilowy postęp za niedługo wszystkim znudzi się tak wielki hard exp / drop.

Invoria s2 też ma około 1500-2000, z Dreikona natomiast już odeszło dużo osób, co nie zmienia faktu że 1500-1700 się znajdzie.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Malestia też ma dość dużo graczy, podchodzi do 900 :) nie zapominajmy o ravii s2

na ravi s2 w godzinach szczytu w jinno jest 7 shopów co ty pierdolisz.

Na ta chwile

Virtual

Invoria S2

No i może Balmora s2.

MTnm3AS.png

Opublikowano

Balmora s2 6k ? proszę Cię... 6k to pandora, metin2pl a nie balmorka, nie może tyle mieć, bo invoria s2 miała zapachane mapy, aż leciał żal na forum... a mieli max 3.5k...

­

Opublikowano

Balmora s2 6k ? proszę Cię... 6k to pandora, metin2pl a nie balmorka, nie może tyle mieć, bo invoria s2 miała zapachane mapy, aż leciał żal na forum... a mieli max 3.5k...

­

Jemu chodziło o ten ogólnoświatowy nie spinaj :D / Warto zagrac na Glador s2 Ładny serwer ale nwm jak stoi z graczami , ch1 jest zapchany sklepikami :)?

Opublikowano

Jemu chodziło o ten ogólnoświatowy nie spinaj :D / Warto zagrac na Glador s2 Ładny serwer ale nwm jak stoi z graczami , ch1 jest zapchany sklepikami :)?

Glador pasowalby do tematu najgorszy, najmniejszy i najbardziej zlekcewazony przez administracje serwer.

Srij9JT.png

Opublikowano

­

mowilem o world of metin i jest to na ich glownej ;)

a pandoramt2 nie zalicza sie do serwerow tylko do smieci internetu z ktorych korzystaja dzieci ;)

z polskich serwerow obecnie najlepszy virtualmt2

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nestium, jeszcze beta się nie skończyła ale już w navi biegają... nie chce myśleć co na starcie będzie ehh

Jak tam Armentis? Kiedy Open Beta? Ehh, chciałem pograć.

:P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Invoria S2

Balmora S2

Dreikon

Moim zdaniem Invo S2 straci taką populację graczy, grałem tam i nic specjalnego. Praktycznie kopia S1 i w dodatku te przerwy co dzień. ( nie wiem jak teraz, ale mówię jak było )

Dreikon zaś był moim zdaniem jednym z najlepszych serwerów które powstały ( zaraz po EliteMT2, oczywiście za czasów 2010+ ), niestety się przejadł i coraz mniej jest graczy, stała liczba może 800 +.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...