Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na gildie pod 1.8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobnie, pod 1.8 nie tworzy kryształu, po kliknięciu o obojętnie co wywala błędy w konsoli, nie sprawdzałem więcej, gdyż to już mi wystarczyło. A chcę coś bardziej stabilnego 

bez reklam

Opublikowano

Nie sądzę aby na ten moment było coś sensownego. Co prawda jest wersja pod 1.8 ale jak to sam dzikoysk napiał:

Uwagi: Wersja pod 1.8 jest przeze mnie szczerze mówiąc nie polecana i nie powinna być raczej wrzucana na hmmm... "oficjalne" serwery. Twórcy spigota chyba trochę za bardzo się wczuli i wprowadzili wiele zmian, jednocześnie - głupich zmian. Zmiana nazwy wszystkich paczek, które nie dotyczyły api bukkita, to lekka przesada. Co do api... To w sumie też nie zupełnie, np. getOnlinePlayers() to teraz Collection, a nie array. Mały szczegół, prawda? Jednak jest to uciążliwe, niewygodne - dla kogoś, kto chce utrzymać wsparcie wszystkich używanych wersji. Dlatego postanowiłem to rozdzielić - rozwijać będę wersję 1.7.x - 1.8 (pre), do 1.8 prawdopodobnie będą dochodziły tylko poprawki.

Ale obecna wersja funnyguilds działa dobrze na protocolhacku (1.7.X-1.8) tylko jak wejdziesz na 1.8 to nie masz taba

Bez reklam

Opublikowano

@ mateuszp120

Niestety mam to samo, a napisać plugin na gildię pod 1.8 jest trudne.

Że niby czemu? Funny nie działają bo działają pod starego taba więc się nie dziwcie.

Opublikowano

Nie chodzi już o samego taba, zrobię sobie pod to stronkę z rankingiem graczy jak i gildii, poza tym tab mam wyłączony na serwerze z tego pluginu, ale nie działa też więcej opcji.

bez reklam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...