Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL vip or Free? :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie oplaca sie kupywac vipa bo jest cracked bol od finna

Lepiej na vipie sie gra :)

cracked bol, tzn za free jest tylko ze crack?

Skoro tak to mozna prosic o link do tego Finn"a ?

i  jeszcze jedno, Evade najlepszy skrypt, na czym on polega? ;D

Opublikowano

No zapytam z innej beczki :D Czy cracked bol jest łatwiejszy do wykrycia, niż vip bol ? Oraz czy Do cracked bola jest dostepne takie evadee, jakie jest na vip bolu ? ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

No zapytam z innej beczki :D Czy cracked bol jest łatwiejszy do wykrycia, niż vip bol ? Oraz czy Do cracked bola jest dostepne takie evadee, jakie jest na vip bolu ? ;)

Cracked vip ma te same funkcje jak zwykły vip. Jedyne ryzyko to jest perm od spudgiego na bola(ip). 

Opublikowano

Cracked vip ma te same funkcje jak zwykły vip. Jedyne ryzyko to jest perm od spudgiego na bola(ip).

Jakim cudem skoro logujesz się passami z forum Finna?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Jakim cudem skoro logujesz się passami z forum Finna?

Zabezpieczenia forum nie tak ciexko zlamac, byla kiedys sytuacja ze lecialy bany na ip. Jak ktos ma zmienne/proxy to moze smialo uzywac choc nie jestem tego zwolennikiem :P

Opublikowano

Zabezpieczenia forum nie tak ciexko zlamac, byla kiedys sytuacja ze lecialy bany na ip. Jak ktos ma zmienne/proxy to moze smialo uzywac choc nie jestem tego zwolennikiem :P

Coś w to nie wierze, BoL od Finna "tak jakby" nie używa oficjalnej strony bola.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Z tego co ja wyczytałem to evadee oraz ezevadee trzeba kupić za 5$, reszta skryptów jest za free ;)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...