Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę za to bana?

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Mam jeden problem, który nie daje mi spać xD . A mianowicie tydzień temu odpaliłem się na 2 meczach bo kumpel mnie namówił. Cheat nie był wykrywalny w aktualizacji, w której na nim grałem. Sam hack posiadał hashchangera, nazwę pliku cheata dałem na "GTA San Andreas" i nie dostałem bana po tych 2 meczach. Dzień po graniu na tym hacku cofnęło mi te 2 mecze, gdyż grałem w premade z kolegą, który również grał na tym hacku i dostał nadzór 4ever a co za tym idzie cofnęło mi rangę i musiałem rozegrać 1 wygrany mecz. I na koniec pytanie: Czy jest szansa na to, że dostanę VACa po długim czasie od odpalonego meczu? Czy pakować już skiny na inne konto? xD Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam  :)

Opublikowano

Moj kolega dostał vac'a za wh, ktorego miesiac wczesniej uzywał na botach wiec na pewno vac banuje po czasie. Ale nie wiem czy jego wh bylo rowniez niewykrywalne jak ten twoj cheat. Tak czy srak skinki przerzuciłbym na inne konto tak dla spokoju ducha.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

@Sortiq no moim zdaniem, skoro vac jest banem za ingerowanie w pliki gry, to czy grasz online czy offline to wychodzi na jedno.

Opublikowano

@Dyzson VAC działa tylko na serwerach i turniejówkach zabezpieczonych przez VAC, a na serwerze offline na botach jak ma działać? Nawet jak nie masz neta możesz grać na botach...

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój znajomy grał z wh na botach i dostał po 2 miesiącach bana :X 

Po jakim czasie mogę być spokojny o swoje konto?

Zgaduję, że jak cheatowałeś to prędzej czy później i tak bana dostaniesz.

ps. Nienawidzę cheaterów -_-

Opublikowano

Mój znajomy grał z wh na botach i dostał po 2 miesiącach bana :X 

Zgaduję, że jak cheatowałeś to prędzej czy później i tak bana dostaniesz.

ps. Nienawidzę cheaterów -_-

Dostal bana po 2 miesiacach bo przez 2 miesiace napierdalal na cheatach az w koncu zostal zlapany.

Co do tematu o banana juz sie martwic nie musisz, jesli nie byl detected to nie ma problemu, zwlaszcza ze minal juz tydzien.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Dostal bana po 2 miesiacach bo przez 2 miesiace napierdalal na cheatach az w koncu zostal zlapany.

Co do tematu o banana juz sie martwic nie musisz, jesli nie byl detected to nie ma problemu, zwlaszcza ze minal juz tydzien.

2 tygodnie ;)

Opublikowano

Ja używałem radarhacka przez 3 dni i po 1,5 tygodniu dostałem vaca dopiero ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Bany VAC są opóźnione, możesz go dostać. Poczekaj do 2 tygodni od użycia cheata i powinno być ok, ale pewności nigdy nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...