Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Auto potem

Lothar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak jak w nazwie tematu mam problem z auto potem. Gdyz chodzi ladnie pieknie i ok ale gdy Dam naprzyklad ReurScrola albo teleportuje sie do innego miasia to za kazdym razem mam taki sam problem wyglada on tak.Postac stoi w miejscu nie moge nia ruszyc Kazdy na czacie pisze wszystko widze ale ruszyc ani odpisac lub co kolwiek napisac tez nie moge myslalem ze to zwykly lag ale stojac 30 min i gapiac sie czy postac sie ruszy zrezygnowalem po 10 min i jest jeszcze taka sprawa ze jak stoje w tym miejscu to mi poty dodaje nawet jak mam full hp i mp a i tak dodaje caly czas.

Versja mojego auto pota:autoPot_v_1_2_RC7

Prosil bym o wytlumaczenie na czym polega moj problem Lub podanie linku do innego auto pota iz innego szukalem ale znalesc nie moglem.

Wiem ze mam jeden post i odrazu pol forum uzna mnie za noooba ale prosil bym o wyrozumialosc iz nie gram w silkroada 1 miesiac duzo wiecej wiec prosze bez glupich odpowiedzi typu.NuuuuBom to nie dziala lub cos w tym stylu prosze tylko o podanie linku do innego auto pota lub wytlumaczenie mi mojego problemu z gory dziekuje. Dowidzenia

Opublikowano

Aż takich problemów to ja nie posiadam. Fakt, że jak się teleportuję do miasta to auto pot łyka butelki ale to jest spowodowane właśnie przenoszeniem się do miasta ( wtedy auto pot nie wykrywa poziomu HP i MP) i dlatego łyka potiony.

A z tym nie ruszaniem się to próbowałeś wyłączyć auto pota?? Czasem też mam coś podobnego ale włączam np konia i jest juz normalnie ^^

Opublikowano

Ten auto pot wymiata sam go uzywam

Przed Teleportem do miasta wcisnij F5 to wylancza auto pota

odznacz auto pick

i pamietaj czy dobrze ustawiles butelki HP i MP

battles,proportional,340,200,e269b98d2ac

• Dodaj nową pozycję...