Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić żeby L# działał?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem że mozna zrobić żeby leaguesharp działał w taki sposób że włączyć dev mode i w folderze z leaguesharpem stworzyć folder noupdate. tylko że ja już od pół godziny próbuje załączyć leaguesharpa i nadal nie działa. czy ktoś wie jak to zrobić jakimś innym sposobem?

Opublikowano

wrzuć te pliki do folderu system

nie działa, LeagueSharp.Common nadal jest compiling error a przy ładowaniu gry wyskakuje komunikat że wersja nie jest obsługiwana.

Opublikowano

Mi tam wszystko działa i leveluję sobie od wczoraj konto na EUW żeby pokarać gówna znowu na L# :*

Sposób:

Volibot + L# i skrypty

Uruchamianie L#:
Zaznaczamy dev mode + tworzymy w głównym folderze L# folder o nazwie noupdate

Odpalamy L# zaznaczamy odpowiednie skrypty, włączamy volibota i ciora ;)

Take it easy my friend

Opublikowano

Mi tam wszystko działa i leveluję sobie od wczoraj konto na EUW żeby pokarać gówna znowu na L# :*

Sposób:

Volibot + L# i skrypty

Uruchamianie L#:

Zaznaczamy dev mode + tworzymy w głównym folderze L# folder o nazwie noupdate

Odpalamy L# zaznaczamy odpowiednie skrypty, włączamy volibota i ciora ;)

Jakie skrypty uzywasz do levelowania konta?

Opublikowano

@ ZiomalZfirmyHG a mógłbyś podać ewentualnie skrypty do L# jakich używasz ? 

Robie to samo co on i po prostu odpalasz skrypty :

- AutoSharpotting

- Evade

I tak naprawdę styka. Volibotem odpalasz botowanie i on Ci startuje gierki coop vs bots i jechanka. Chwilowo mam prawie 8 lvl ale ładnie gra i jak na razie 100% win ratio.

Jednakże coś 2 ostatnie gierki bot nie kupował itemków. Kupił na start monetkę [gram tylko Annie bo najlepsza] a potem jak wracał z 2-3k golda to niby coś kupił ale itema widać nie było.

Kilka gierek przedtem nie było problemów.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Witam odpalilem w opcjach l# opcje dla dev + wrzucilem te pliki do system .lecz wciaz po uruchomieniu lol'a sharp nie dziala i caly czas spamuje mi komunikat ze wersja nie jest obslugiwana .

Opublikowano

Witam odpalilem w opcjach l# opcje dla dev + wrzucilem te pliki do system .lecz wciaz po uruchomieniu lol'a sharp nie dziala i caly czas spamuje mi komunikat ze wersja nie jest obslugiwana .

Właśnie też tak mam cały czas ale chyba pobiore od nowa L# i wtedy wkleje te pliki.

Opublikowano

Pobrałem wersje od Finn'a niby dziala bo w grze jest napis zielony LeagueSharp ale nie da sie zadnych skryptow z githuba zainstalowac ...

Opublikowano

Właśnie też tak mam cały czas ale chyba pobiore od nowa L# i wtedy wkleje te pliki.

Po prostu L# nie jest dla niektórych przeznaczony ;)

Skąd tę wersję od Finn'a pobrać i te pliki całe ? Z góry dziękuje.

Z innego forum.

@ ZiomalZfirmyHG a mógłbyś podać ewentualnie skrypty do L# jakich używasz ? 

Tak jak kolega wyżej pisał: Evade, AutoSharpporting, no i zaznaczam do tego perfect ward bo pisało na forum joduskame, ale nie widziałem żeby wardy stawiało ;P Volibota odpalam wraz z L# i jadymy ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

U mnie działa ale jak chce zmienić coś w ustawieniach pod shiftem menu jest strasznie duże i nie da się nic pozmieniać, ktoś coś wie jak to inaczej poustawiać? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...