Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić ping i FPS?

AdixxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas gry wpisz na chacie polecenie: -ping 

W prawym górnym roku pojawią się informacje jakie szukasz oraz dowiesz się czy masz jakieś packet losy­

Opublikowano

Ping i fps możesz włączyć komendą net_graph <liczba> (liczba to położenie na ekranie). Jeżeli nie masz włączonej konsoli to steam > prawym na dotę 2 > właściwości > opcje startowe > wpisać -console > w grze konsola jest domyślnie ustawiona na tyldzie ,, ` ".

Opublikowano

Ping i fps możesz włączyć komendą net_graph <liczba> (liczba to położenie na ekranie). Jeżeli nie masz włączonej konsoli to steam > prawym na dotę 2 > właściwości > opcje startowe > wpisać -console > w grze konsola jest domyślnie ustawiona na tyldzie ,, ` ".

Miałem to wstawić ale ostatnio na d2pl czytałem, że większości ta komenda nic nie robi. Dlatego wstawiłem chyba podstawową podstawę xD

­

Opublikowano

Same FPS tez domyslnie w Steam. Shift + tab (w grze), ustawienia. Bardzo latwe, dziala we wszystkich grach ze Steam. :)

Poomoglem? Daj plusa, Ciebie to nic nie kosztuje, a ja będę wiedział, że do czegoś się nadaję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...