Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wystartować w wyścigu przed odliczaniem

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka odkryłem dziś fajną rzecz może dla niektórych znaną

Co musimy posiadać:

Obojętnie jaki hack do NFS World z opcją fast loading

Jak wystartować przed skończeniem odliczania czyli klasycznego 3.. 2.. 1.. Start !

Podczas gdy mamy włączone okno w którym widzimy resztę przeciwników oraz możemy zobaczyć

ich auta itp itd włączamy opcję fast loading domyślnie F8 w hackach

po skończeniu odliczania które czeka na graczy zostaniemy wrzuceni na arenę szybciej niż nasi rywale co daje nam

ukryte odliczanie.

Podczas gdy reszta wejdzie i zacznie im się mozolne 3.. 2.. 1.. my możemy już jechać :D

4 sekundy może wydawać się niedużo ale zazwyczaj to one decydują o 1 albo 2 miejscu w rankingu wyścigu

Więc jeżeli mamy włączony "Fast Loading" + "Perfect Start" mamy przewagę gdzieś ok 6/7 sekund i zostawiamy rywali daleko w tyle

Bug działa zawsze trzeba tylko włączyć "Fast Loading" w oknie oglądania rywali bądź przed przystąpieniem do wyścigu :)

Mam nadzieję że się komuś przyda taka wiedza ^^

TEMAT

Opublikowano

Niezbyt wykorzystałem to 10x 4h temu i nie widzę Bana na swoim koncie.

Po wyścigu można napisać że fajny Bug albo lag nam się trafił aby inni rywale nie pomyśleli o Hacku :)

Narazie jak dla mnie jest to bezpieczny trik ponieważ nie zauważyłem bana korzystając z tego

TEMAT

Opublikowano

Każde wykorzystanie Hacka nawet tych najnowszych wiąże się z Banem więc tego ryzyka nie da się ominąć nawet jeżeli ktoś głupio wmawia że nie ma szans na wykrycie :)

Sposób nie jest 100% bezpieczny ale zawsze można zastosować kroki dodatkowe żeby ochronić nas przed banem:

•  Ukrywamy nick nad naszym autem
  • Po ukończeniu wyścigu możemy dodać że trafił nam się piękny lag
  • Napisać że zna się tą trasę na pamięć i dlatego tam dobrze nam poszło
  • Wymyślać przeróżne rzeczy aby zmylić gracza który z nami się ścigał ;)

Dodatkowo każdy podczas odliczania trzyma 'W' albo strzałkę aby jak najlepiej wystartować więc można zawsze napisać do supportu że nie mieliśmy wpływu na bug a czekać przecież nie będziemy / albo nie zorientowaliśmy się że inni jeszcze czekają

TEMAT

Opublikowano

Każde wykorzystanie Hacka nawet tych najnowszych wiąże się z Banem więc tego ryzyka nie da się ominąć nawet jeżeli ktoś głupio wmawia że nie ma szans na wykrycie :)

Sposób nie jest 100% bezpieczny ale zawsze można zastosować kroki dodatkowe żeby ochronić nas przed banem:

•  Ukrywamy nick nad naszym autem
  • Po ukończeniu wyścigu możemy dodać że trafił nam się piękny lag
  • Napisać że zna się tą trasę na pamięć i dlatego tam dobrze nam poszło
  • Wymyślać przeróżne rzeczy aby zmylić gracza który z nami się ścigał ;)

Dodatkowo każdy podczas odliczania trzyma 'W' albo strzałkę aby jak najlepiej wystartować więc można zawsze napisać do supportu że nie mieliśmy wpływu na bug a czekać przecież nie będziemy / albo nie zorientowaliśmy się że inni jeszcze czekają

Fajnie, tylko "Ukrywamy nick nad naszym autem" - to nie działa :D I tak pokaże Twój nick jak ktoś naciśnie na Ciebie PPM...

"Znam trasę na pamięć, dlatego startuję 4 sekundy przed wszystkimi" - bardzo przekonująca wymówka :)

Takie "piękne lagi" i "bugi" nie istnieją.

Wystarczy, że trafisz na kogoś, kto będzie chciał Twojej blokady i szybko się jej doczekasz.

Nie wiem, czy komuś, kto zamierza pograć dłużej na swoim koncie takie ryzyko się kalkuluje. Tym bardziej, że kompletnie mija to się z celem rozgrywki (co to za przyjemność wygrać używając cheatów?).

Dodatkowo - wcale nie gwarantuje to wygranej, bo gracze, którzy zdecydują się na takie rozwiązanie to w większości no-skille, którym nawet 20 sekund przewagi na starcie nie pomoże wygrać...

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...