Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile taki komp bendzie mnie kosztować ?

XxViPeRekxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no bo mam taki komp

windows 7

2.8Ghz

GeForce 8800

i w lolu mam 40 fps i jego temp wynosi 70/60'C     mam 3 turbiny , gdy mialem 1 mialem kompa 90 /95 'C wienc jaki toster ?

i chce sobie kupic 2 komp taki jaki napisalem

Opublikowano

podaj budżet i podaj pełną spekcyfikację   czyli  jaki masz ram obudowę zasilacz dysk płytę główną to wtedy może da się zmienić na lepszego proca

Pomogłem ?? like

Opublikowano

wienc

XDDDDDDDDDDDDD

Zależy, niektórzy taki złom sprzedają za stówkę. Jak możesz to kup chociaż pentiuma do oc i grafikę pokroju hd 5850. Ram 4gb bo 2 to mało trochę. Chyba że wolisz mieć pokaz slajdów na minimalnych ;d

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

podaj budżet i podaj pełną spekcyfikację   czyli  jaki masz ram obudowę zasilacz dysk płytę główną to wtedy może da się zmienić na lepszego proca

budżet wynosi 500 zł mogby ktos podac linka lub tak jak ja wypisalem

System

Windows XP lub nowszy

Procesor

2.5Ghz Lub Więcej

RAM

2 GB

Grafika

GeForce 8800 lub GeForce 9600 lub lepsza

Tylko na dole cena ?

Opublikowano

podaj pełną spekcyfikację kompa może masz jakieś dobre podzespoły

Pomogłem ?? like

Opublikowano

chce kompa takiego jakiego wypisalem

To chciej ! Z tego co napisałeś to go nawet nie odpalisz. Płyta główna ? Zasilacz ? Jak chcesz żeby ludzie na tym forum Ci pomogli to słuchaj się ich albo podaj lepsze info ...

Druga rzecz jest taka, że na takie komputery szkoda pieniędzy ! Lepiej uzbierać 300-500z, więcej i mieć coś znacznie lepszego, ale skoro chcesz mieć 2 średniowieczne komputery zamiast jednego dobrego to spoko :)

beV5mzZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...