Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Conquerror GC

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szybie pytanie. Przez co robić Bishopa, przez Valentine czy przez birch gun? Ta IV t arta to jest tak ********* że się nią grać nie da. 5 strzałów na 10 trafi za 90 hp. Na top artą się grać nie da bo wyjadą spoty i wszystkich zdejmą. Pomocy

Opublikowano

Powiem CI tak, BIrchGun jest bardzo celną artylerią, niestety często nie penetruje nawet pancerza. Ja szedłem w tę linię przez birchguna, mimo jego wad przyjemnie się nim grało. Bishop to dopiero męka ;) 

Opublikowano

Mi tam Birch Gun'em grało się świetnie. Dziwne w tym było to że grałem na APkach - postanowiłem tak spróbować, ale ta arta ma taki zasięg, celność i trajektorię lotu że się opłaca. Co prawda czasami nie przebijesz, ale jak znajdziesz słabiej opancerzony cel to wchodzi bez litości za 200 - a nawet w mocniejsze czołgi się zdarza, bo pociski lecą wręcz z góry i walą w słaby pancerz górny. Tak grając wyciągnąłem 1900 WN8(mój 8 czołg pod względem średniego WN8) i 60% WR

Bishop jest OK, ale ma też bardzo mocne wady. Ale FV304 to już cudo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...