Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] DarrthSaxim

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ludzie... zmiana avataru była żartem, on zgłosił to do Ciebie, nie rozumiem trochę, zamiast po prostu po prosić o zmianę. No ale bez przesady, znam trochę jakima (tj. Dziobagga) no i chyba nie obraził się o nazwanie go "śmieciem", nie chciałem go obrazić, tylko po prostu zażartować, no wiem trochę mam humor, że już 2 razy żartowałem, ale na prawdę go z tego miejsca przepraszam. Drugo planową sprawą jest duża możliwość wygrania w konkursie Black Membera, nie chce ot tak tej szansy zmarnować. Chciałbym, a by Dziobagg się na ten temat wypowiedział. Przepraszam go jeszcze raz. 

Opublikowano

No ludzie... zmiana avataru była żartem, on zgłosił to do Ciebie, nie rozumiem trochę, zamiast po prostu po prosić o zmianę. No ale bez przesady, znam trochę jakima (tj. Dziobagga) no i chyba nie obraził się o nazwanie go "śmieciem", nie chciałem go obrazić, tylko po prostu zażartować, no wiem trochę mam humor, że już 2 razy żartowałem, ale na prawdę go z tego miejsca przepraszam. Drugo planową sprawą jest duża możliwość wygrania w konkursie Black Membera, nie chce ot tak tej szansy zmarnować. Chciałbym, a by Dziobagg się na ten temat wypowiedział. Przepraszam go jeszcze raz. 

Znaj moje dobre serce, unban. Ale punkty zostają jako przestroga.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...