Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teoria banów za hacki czyli jak rito pozbywa sie graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pamiętacie poprzedni banwave z początku stycznia? Wtedy powstała teoria że konta które były bocone kilka miechów temu dostały bana bo najczęściej tacy ludzie dostawali permy. Teraz widze że ludzie dostają permy za dwa/trzy miechy w tył od kąd zaczeli używać hacków. Następny banwave będzie już chyba z końca roku do teraz. Czyli takie banwave`y będą systematyczne aż ludzie nie przestaną cheatować. W moim przypadku inject odbył się hmm.. mniej niż 10 raz na mainie, ale... posiadam konto na turcji ktore miało 93 gry katą na bolu zanim przeniosłem je turcje. Po przeniesieniu doszły jeszcze 79 gier syndrą i 32 cassio i konto działa, a bola używałem tam od marca.

Nwm jak to dokładnie robią, ale myśle że taki temat to grubsza sprawa do obgadania i nie na forum. Sami wiecie... "Ściany mają uszy". Jak myślicie?

Opublikowano

Osobiście używałem L# na mainie, doszedłem do plat V. L# używałem jakoś od początku nowego sezonu. Zaś na drugim koncie, sprawdziłem l# kilka razy na coustomach i bana nie dostałem - KONTA BYŁY NA TYM SAMYM MAILU, więc teoria o powiązaniach poległa ;) Pola używałem przed sezonem na obu kontach.

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Osobiście używałem L# na mainie, doszedłem do plat V. L# używałem jakoś od początku nowego sezonu. Zaś na drugim koncie, sprawdziłem l# kilka razy na coustomach i bana nie dostałem - KONTA BYŁY NA TYM SAMYM MAILU, więc teoria o powiązaniach poległa ;) Pola używałem przed sezonem na obu kontach.

Wytłumacz mi jak zrobiłeś 2 konta na tym samym mailu ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Ludzie i tak będą czitować,po prostu przerzucą się na bola ,mam wrażenie że tych z bola bardziej omijają ban wave :D ogólnie joduska i tteam coś zjebali lub  czegoś nie sprawdzili lecz każdy znał ryzyko:D

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Czyli takie banwave`y będą systematyczne aż ludzie nie przestaną cheatować.

Czyli zawsze takie ban wavy będą, bo ludzie nie przestaną czitować.

Dodatkowo, riot nie pozbywa się graczy tak jak piszesz w tytule, tylko cziterów. To jest różnica.

Opublikowano

To załóż konto i wpisz ten sam email ...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Czyli zawsze takie ban wavy będą, bo ludzie nie przestaną czitować.

Dodatkowo, riot nie pozbywa się graczy tak jak piszesz w tytule, tylko cziterów. To jest różnica.

Tylko w tej grze 2/4 osób siedzących w challengerze/master tierze przynajmniej na EUNE, to bolowcy, League sharpowcy lub inni skrypterzy, bugerzy.

Społeczność tej gry już dawno zniżyła się do dna.

Na unbana btw nie ma co liczyć, dyskutowałem z supportem wczoraj cały dzień, w nocy też, w ostatnim mailu od nich dostałem dopisek z regulaminu, że konto może być zbanowane bez podania przyczyny, i riot games nie ma potrzeby podawania mi za co.

­345mulx.jpg

Opublikowano

xD Nadal ktoś wierzy że przyznając się zostanie mu złagodzony ban :DDD

Jedyny sposób na ub to był taki co podałem, lecz post został usunięty. Ci co mają to niech się naciszą

imetin_logo.png

Opublikowano

Mam ten sposób i co z tego? Na jednym z moich kont go testowałem i ban jak był tak nadal jest

Za tym nikt nie potwierdził ze on działa...

mało tego, napięcie coś o straszeniu prawem a całkowicie zamknięcie sobie drogę do unbana

x

Opublikowano

Te wszystkie czity to syfy, odpaliłem jedną gierkę z L#, na minie, na normalu by sprawdzić jak to działa, grałem wiele gorzej niż normalne. Diam 4, 2 lata konto. Nie polecam tego syfu, lepiej sami uczcie się grać, albo grajcie na kontach do banowania.

Opublikowano

Mi zadziałało.  CHcesz to idź płacz że czitowałeś ale 1dzień tylko. Myslisz że coś to zmieni. Haha

jaki sposob? mozesz na pw?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mi zadziałało.  CHcesz to idź płacz że czitowałeś ale 1dzień tylko. Myslisz że coś to zmieni. Haha

To ja też powiem ze mi zadziałało. Wierzysz? No właśnie... Myśl... I pokaż mi jedno miejsce gdzie płacze...

Lykacie wszystko jak leci... Gdybym napisał stronkę gdzie każe Wam podać hasło do konta i emaila dzięki czemu odbanuja Was to jestem pewien że znalazło by się tu paru cwaniaków...

x

Opublikowano

To załóż konto i wpisz ten sam email ...

Otrzymam komunikat, że email jest zajęty i mnie nie denerwuj nawet. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Ja mam na jednego e-maila przypisane ponad 80 kont.

Jeśli chodzi o zmianę.

Ale przy zakładaniu kont chyba nie da rady wpisac tego samego e-maila, słuszna uwaga dla ciebie ^^

Opublikowano

Jak byś doczytał dokładnie był ban wave za bola, już dawno. A co powiesz na włamanie i udostępnienie passów do lola wszystkim ?

co z tego że był. bol chociaż nie wstrzymał update póki nie znajdą przyczyny w swoim kodzie, bo go nie ma

udostępnili i  co z tego? szybko wyszło - jestem na liście, 2 min, zmieniam hasło i tyle. wolałabym być wśród tych których passy tam były aniżeli dostać perma. 

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...