Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe oblicze obstawiania

Papryko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na początku chciałbym powiedzieć że analizą meczy zajmuje się od długiego czasu (sporo się na tym dorobiłem). W sieci możecie znaleźć masę analiz, które nie mają najmniejszego sensu przykładów nie będe podawał, bo nie od tego temat. Możecie zapłacić za analizy najczęściej kluczami, i wtedy uwaga otrzymacie zdjęcie z zaznaczonym która drużyna wygra (sprawdzone!).

Ale przejdźmy do rzeczy, chciałbym Wam zaoferować moją (świeżą) strone, na której będe się zajmował analizami. Nie życze sobię za to żadnych kluczy (aktualnie wystarczająco dużo zarabiam na obstawianiu). Nie proszę Was o wejście zostawienia "like" czy jak kto tam zwie. Po prostu chciałbym Wam pomóc, nie musicie ślepo patrzyć w moje analizy, ale myślę że mogą być przydatne dla wielu z Was w podejmowaniu decyzji, zwłaszcza że widzę iż dużo osób obstawia, i po prostu traci swoje skiny.

Prócz analiz na stronie w niedługim czasie na pewno też będą Giveawaye.

Nie dawajcie się! Nie płaćcie za coś, co możecie mieć za darmo. Pozdrawiam i serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Być może skorzystam :) Na razie zapowiada się ciekawie. Będę obserwował twoje poczynania, liczę na przyzwoite analizy tak jak dotychczas.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...