Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Malestia.pl

kaimi99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam ten temat iż niewiem czy powrócić na serwer Malestia.pl. Piszcie w kom czy warto lub czy niewarto. Odpowiedź uzasadnijcie.

Opublikowano

Server ogólnie jest naprawde mega. Sama grałabym tam dalej ale przesadzili z pewną cofką z czego poleciały mi 4 konta +50 [typowe dropki i dt] i jakieś tam eq :v
Nie gram, bo obawiam się kolejnej takiej cofki, ale jesli lubisz servery medium to powiedzmy że polecam

Opublikowano

Serwerek mega, nie ma co się obawiać cofek, administracja świetnie radzi sobie ze wszystkim. Ogółem bardzo polecam serwer, ciągle jakieś aktualizacje, na prawdę jest co robić! Zwłaszcza, że ostatnio napisali, że dodana będzie wojna królestw, a tego to chyba nigdzie nie ma. :P

Opublikowano

Server ogólnie jest naprawde mega. Sama grałabym tam dalej ale przesadzili z pewną cofką z czego poleciały mi 4 konta +50 [typowe dropki i dt] i jakieś tam eq :v

Nie gram, bo obawiam się kolejnej takiej cofki, ale jesli lubisz servery medium to powiedzmy że polecam

I powiedzmy, że tak myśli sobie 500 innych osób ;-)

Serwer wydaje się być fajny, polecam ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam wrocilem na serwer gram od 3 tygodni gra mi sie bardzo dobrze najlepszy medium/hard jaki widzialem. Zapraszam

ddz8gi.png

Opublikowano

bylem tam wczoraj sprawdzic czy moje konto ,, zyje ,,

ok zyje ^^ ale ch1 m1 godzina 20 czy tam 21 , i max 15 osob ;d do tego zero sklepow .

Oczywiscie ch1 m1 jino zapewno setki graczy i sklepow ;d szczerze to nawet nie sprawdzalem patrzac po pustce w shinsoo

tak tak wiem napewno wszyscy expia ;ddd

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

bylem tam wczoraj sprawdzic czy moje konto ,, zyje ,,

ok zyje ^^ ale ch1 m1 godzina 20 czy tam 21 , i max 15 osob ;d do tego zero sklepow .

Oczywiscie ch1 m1 jino zapewno setki graczy i sklepow ;d szczerze to nawet nie sprawdzalem patrzac po pustce w shinsoo

tak tak wiem napewno wszyscy expia ;ddd

Brednie, była przerwa techniczna stąd pustki o tej godzinie, proszę sprawdzać w różnych godzinach, a potem wyciągać wnioski.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak jak @PafloBM

Dokładnie Paflo mówisz. Nie polecam. Ilość osób Online mówi sama za siebie :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

usunęli licznik ze strony :)

czekam na s2 ;d

czekasz na s2 żeby pograć 3 miesiące i znów płakać że zamknęli? jaki w tym sens xD

ZabQ mówił na którymś let's play'u cradosa, cytuję: "malestia padła, to znaczy upada", dzień po filmie licznik usunięty itp :P

VsxuB58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...