Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z GOLDA 5 DO BRONZA 4 PZDR 599

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ELO.

Ogólnie to ten nowy sezon jest zjebany bylem w Goldzie 5 teraz mnie wjebalo do bronzu 4 hahah wygralem 7 rankedow z czego 5 wyccarowalem a moj ziomek z bronzu prawilny wygral 3 rankedy  i go wjebalo do golda 5 xD

Opublikowano

Po prostu jestes slaby, miales mmr bronzu to i jestes w bronzie. Najlepiej zwalic na rito swoje porazki. Pokaz skilla i wyjdz z tego bronzu a nie mi tu na forum placzesz

Opublikowano

co to za problem ?  Jak grasz tak super z*********e że na tym elo wykerowałeś 5 gier to raczej sobie wbijesz tego golda szybko ^

Mnie z g3 do b1 wrzuciło, obecnie g1 :x

Opublikowano

mam podobnie:) w s4 bylem w silver 1, po sezonie gold 2, po placementach bronze 4... w placementach 8win 2 lose.

k/d ratio na + wiec nie wiem co sie dzieje ale dobrze nie jest. dzis sprobuje na drugim acc zagrac(mialem tam silver 2 w s4) i zobaczymy co bedzie

Opublikowano

Tutaj zamiast wygranych gier tez sie statystyki licza i z jakimi graczami gramy, np moj brat wygral 3 rundy i trollowal i jest w bronze 1 a ja wygralem 8 rund dobre staty i mnie wylandowalo do bronze 2 i nie narzekam moze musze potrenowac.

A wogule ten temat jest nawet dobry

Opublikowano

Nikogo to nie obchodzi.

To nie forum do żalenia się.

Jeżeli byłeś w Goldzie to raczej żadnym problem z brązu jest wyjście. 

Proste? Proste... 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie wiem po co takie tematy jezeli zaslugujesz na golda to i tak tam wejdziesz. mnie pierdolnelo z o 4 dywizje w dol a i tak po 2 dniach jestem w tej co bylem w poprzednim

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ja trafiłem z golda 4 do silvera 3 i teraz silver 5... Po prostu nie daje rady z tymi typami.. pograłem z kolegą który ma platyne boostował komuś konto do golda i też nie dawał rady... Tyle że on nie musiał sie użerać z tymi typami bo 7 wygrał i trafił do golda 1 Po prostu te silverki i brązy to takie boby... Ktoś powie że jak jestem dobry ty powinienem carrować. Co z tego że carruje jak jakiś dzieciak zacznie specjalnie feedować aż do końca gry albo ktoś pójdzie w afka bądź nie ma kontaktu z teamem i wtedy nawet nervarien nie wycarruje :/

zDlszn.png

Opublikowano

Ja trafiłem z golda 4 do silvera 3 i teraz silver 5... Po prostu nie daje rady z tymi typami.. pograłem z kolegą który ma platyne boostował komuś konto do golda i też nie dawał rady... Tyle że on nie musiał sie użerać z tymi typami bo 7 wygrał i trafił do golda 1 Po prostu te silverki i brązy to takie boby... Ktoś powie że jak jestem dobry ty powinienem carrować. Co z tego że carruje jak jakiś dzieciak zacznie specjalnie feedować aż do końca gry albo ktoś pójdzie w afka bądź nie ma kontaktu z teamem i wtedy nawet nervarien nie wycarruje :/

No właśnie tak jest. Kurde dzieciak sie focha bo nie dostał się na adc to przychodzi ksi ci 6 killi i idzie afk albo trolluje, to wtedy nie carrujesz bo nie dość, że debil nie daje szansy ci sie nafeedować to jeszcze feeduje enemy.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...