Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal sie dropem z Vaulta, CR , Lockboxy itd!

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do chwalenia sie najlepszymi dropami z Vaulta, CR,Lockboxów itd!.

aktualnie CR 111

najlepszy drop z vaulta Buty dzieki ktorym moge miec super szybkosc i latanie naraz :) a z lockboxa Plasma zielona aura :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj, nie ma czegoś takiego jak "white plasmic aura" jest blue, green, yellow, orange, red, oryginał biały nazywa się "Plasmic Aura"

Tu masz opisy co jakie są dcuniverseonline.wikia.com/wiki/Accessory_Styles

White jest tylko zwykła aura..

Sprawdź u siebie, jestem ciekawy, jak masz "plasmic aura" to gratulacje, jesteś szczęściarzem☺

Opublikowano

po 1 plasmic i nimbus aury nie ma w lock boxach :) jest możliwosć trafienia na nią tylko w buster bundle raz w roku za 1000 sc w markecie :) plasmic i nimbus aury sa od 2 lat :)

2 lata temu byla white nimbus /orginal plasmic/blue/red . ostatnio smoke/green/red (nimbusy) red/blue/green/orange/yellow :) w prom boxach możesz trafić na slim aury nigdy nie bylo i nie będzie aur wyżej wymienionych :) co do kasy w dc na chwile obecną mam około 50 baniek ludzie u mnie wlidze mają po ponad 100 :) a farmienie kasy w tej grze to banał w 3 dni zarobiłem 5 mln wystarczy wiedzieć jakie kolekcje sprzedawać :) nie wiem na jakim servie grasz ja mam postacie na eupc i us pc ludzie maja pełno kasy na uspc smoke aure możesz kupić za 50 baniek :)

Opublikowano

Co roku są inne dropy te co były już ich nie będzie, wiec smoke i or plasmic to absolutne unitaty! (i white Nimbus którego nie mam), Gram na serwerze eups, tu są takie ceny za smoke 150do200milionow, najtańsza plasmic aura kolorowa jest od 8 milionów, oryginalna Plasmic jest bezcenna. Ludzie takich aur szukają na forach za realne pieniądze aby kupić, ceny na serwerze pc czy us są i były zawsze bardzo różne od ps i eu , ponadto graczy PC jest dużo dużo więcej niżeli ps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...