Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 15 - Zapomniałem odpowiedzi na pytanie pomocnicze.

Emo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie zapomniałem odpowiedzi i nie mogę zalogować się na FUT. Zostały mi jeszcze dwie próby i nie chce zgadywać. Więc można jakoś jeszcze raz zdefiniować nowe pytanie i odpowiedź ?

Opublikowano

Spróbuj poprzez live chat (ja dzwoniłem do EA). Miałem podobną sytuację kiedyś. Podałem maila, oni przysłali mi jakiś kod, potem podałem ten kod, a oni zmienili pytanie i odpowiedź na nowe dane. 

­

Opublikowano

Ten ich Live chat to chyba nie  działa, bo coś długo czekam na połączenie. Ty jak do nich dzwoniłeś do ile czekałeś na ten kod ?

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest jest zadzwonić. Rozmowa trwa chwile (trzeba ustalić czy jesteś właścicielem tego konta, poprzez email). Podajesz mu email, a on wysyła tak jak kokoszka napisał kod. Podajesz mu kod i ustalacie co i jak. Pomoc jest naprawdę profesjonalna (wiem bo sam korzystałem :) )

Opublikowano

Rozmowa trwała dosłownie 10 min i już wszystko ładnie działa. Jak by ktoś miał z tym problem to polecam do nich zadzwonić. Zamykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...