Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BanWave - już po wszystkim?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, ban wave już minął, skoro do tej pory banów nie ma na jakiś kontach to już raczej nie bedzie? Czy nadal trzeba się bac? ;-;

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Czyli co, oflagowali w listopoadzie (ostatnio wtedy odpalałem ten s**t) i do tej pory bana nie ma? wow.

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Nie, jak odpalałeś w listopadzie, to raczej nic Ci nie będzie, ja mam zbanowane wszystkie konta po 9 grudnia dopiero(a w c**j ich miałem xD na 10lvlu).

Możesz spokojnie ściągnąć bola i dalej niszczyć ludzi, tylko trochę słabiej, chyba że zapłacisz za vipa, ale bardziej będzie Ci się opłacało kupić koreańskiego niewolnika u chińczyków na targu(tam wszystko kupisz), prawdopodobnie efekt będzie lepszy niż na bolu vipie. Ja rozważam zakup takiego, podłączę mu w d*** klawiaturę na usb, będę klikał spacje a on będzie robił combo Syndrą w ułamek sekundy - a no i przynajmniej małe ryzyko wykrycia jest :)

Opublikowano

@LSowiec

dzieki za info o tych banach

nie chce cheatować już, raz mi odjebało  i sobie pograłem na 2 gierki na normalu... na skryptach mi sie trudniej gra

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Skoro Ci sie trudno gra na skryptach to ja nie wiem jak Ty grasz bez XDDD. Pewnie total pros 20 farmy w 10 minucie i 0/5.

W listopadzie już był antycheat z tego co pamiętam więc? lol. Oni nie banują od razu wszystkich po to aby nie było wiadomo za jaki konkretny cheat poleciano.

Ja osobiście myślę, że poleciałem tak naprawdę za L# na mainie a na smurfie niskolvlowym za programy typu SIU, LoLUpdater itp. Czyli takie co FPS'y mi zwiększają. Za SIU niby bana nie ma ale skoro na smurfie nie używałem L# to dziwne, że ban poleciał xD.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Skoro Ci sie trudno gra na skryptach to ja nie wiem jak Ty grasz bez XDDD. Pewnie total pros 20 farmy w 10 minucie i 0/5.

Diaxa mam.

W listopadzie już był antycheat z tego co pamiętam więc? lol. Oni nie banują od razu wszystkich po to aby nie było wiadomo za jaki konkretny cheat poleciano.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tak ty na pewno wiesz ze nie banują wszytskich odrazu dlatego ze skanuja i patrza kto co używa w czasie. braindamage ostro.

powtarzasz po innym debilu z forum czy sam wymysles?

bany są insta za określony inject na 99%

zreszta pomysl - zostawali by typa na kilka miesięcy bez bana zeby niszczył gry innym? bo oni sobie muszą popatrzec jakich cheatów uzywa?

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Ale mimo wszystko ja na jednym koncie odpaliłem l# w ostatni dzień sezonu 4 żeby dobić golda i od tamtej pory nawet się nie logowalem, dopiero dziś i bana nie ma. Prawdopodobnie później dopiero zaczęli flagowac albo co kolwiek

x

Opublikowano

@LSowiec

dzieki za info o tych banach

nie chce cheatować już, raz mi odjebało  i sobie pograłem na 2 gierki na normalu... na skryptach mi sie trudniej gra

Szczerze grając na skryptach też odczuwałem lekki dyskomfort, bo czasem postac dziwnie ultowała albo brała zły target, lecz grając teraz normale mam chęć odpalić jakiś malutki skrypcik, mimo to uważam, że grając na skryptach nauczyłem się wielu przydatnych mechanik do wielu postaci. 

-------

To w końcu za Bol'a poszły bany czy nie ? 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Elo, ban wave już minął, skoro do tej pory banów nie ma na jakiś kontach to już raczej nie bedzie? Czy nadal trzeba się bac? ;-;

bedzie trzeba sie bac juz zawsze:D pewnie co jakis czas taka fala bedzie, radze przestac uzywac, bo po co ciagle tworzyc konta by potem je tracic przez to :P

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

nie wiadomo kiedy dostaniesz bana, ja cisnąłem na l# ciągle bez exploitów od 4 sezonu mniej więcej połowy i bana za 1 ban wave nie dostałem. Przy następnym możesz być ty czy twój kolega który odpalił customa, nie wiadomo nic.

http://eune.op.gg/summoner/userName=sermiel. Warto było.

Season 3/4 silver, a tutaj nagle Plat XDDDDDD Fakt, warto było :D A ja już lvluje kolejne konto xD

bedzie trzeba sie bac juz zawsze:D pewnie co jakis czas taka fala bedzie, radze przestac uzywac, bo po co ciagle tworzyc konta by potem je tracic przez to :P

Po to, że karanie płaczków to przyjemność, typ traci nerwy a Ty masz ubaw :D :D :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Diaxa mam.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

No tak ty na pewno wiesz ze nie banują wszytskich odrazu dlatego ze skanuja i patrza kto co używa w czasie. braindamage ostro.

powtarzasz po innym debilu z forum czy sam wymysles?

bany są insta za określony inject na 99%

zreszta pomysl - zostawali by typa na kilka miesięcy bez bana zeby niszczył gry innym? bo oni sobie muszą popatrzec jakich cheatów uzywa?

Jesteś bezmózgim yetim aka Nuno-Mundo?

Pomyśl polski zwierzaku. Zbanujesz jednego typa od razu z automatu, który odpalił np. L# żeby on rozpowiedział innym, że dostał bana za L# po czym inni zaprzestaliby używania tego?

Fala banów to fala banów i jest okresowa. Jakby bany leciały od tak to ciekawe dlaczego od sierpnia nie dostałem żadnego bana do teraz mimo, że jechałem na wszystkim co się da? Jedynie za exploity typu ashe/botrk poleciały bany.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie chce mi się z tobą wchodzić w dyskusje, czytałem wiele twoich postów i widać ze masz iq na poziomie ameby, więc elo.

eot

do zamknięcia.

DAJ MINUSA ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...