Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się podkręcić ten procesor ?

SeBa1546

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

robisz grzałkę czy chcesz tylko mięsko na laptopie podgrzewać ? 

a tak na serio po cholerę podkręcać ci laptopa  ?  podkręcany laptop na i5/7 jest mniej wydajniejszy 

NIE 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

8 -32 GB ram

2 karty ( sli /cross fire ) zależy czy wybieżesz nvidia czy amd amd odradzam bo to piekarnik

mówię ?! widać że jesteś zielony w tym

Gówno w d***e. Miałeś, że oceniasz? Mój 2 komputer i 3cia karta od XFX, temperatury nie przekraczają 50 stopni gry gram w np. bf4 na wysokich, fc4 na średnich.

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

chyba jasno wyjaśniłem że OC JEST BEZSENSOWNE  zwłaszcza na tym starym procesorze bo grafika i tak w nim jest szajsowata, głownie do desktopu albo niezbyt wymagających gier 

podkręcając procesor zmniejsza się ogólnie wydajność w laptopie, od tego jest tryb  turbo by sobie zarządzał częstotliwością  pracy procka 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a żebyś kurr** wiedział mam AMD Radeon HD 4870 od Palita nie widzisz w podpisie na jasno niebiesko ? i sięga se 65 stopni ( jakie to ja chłodzenie zainstalowałem 2 wiatraki przy tej karcie ! ) bez nich miała 70

grałem na niej w FC3 na ultra buhaha !

wgl odchodzimy od tematu bo gość siętu pyta o oc procka w laptopie  :ninja:

O cie panie, palit posiada jedne z najgorszych dostępnych chłodzeń. Modele z jednej firmy nie oznaczają, że wszystkie karty dostępne od amd są do dupy, tylko przed kupnem trzeba troszkę zajrzeć w internety i poszperać jak to jest z kulturą pracy karty :> A poza tym, 4870 to dziadek.

serwer_ourmc.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...