Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam płyte główna taka i pytanie jest

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie sadzę jest to nowa płyta główna  w wakacje kupiłam  sb kompa ;p za ponad 3tys

na pewno nie nowego, plyta swoje ma, chyba ze zalegala na jakims magazynie, w co osobiscie watpie no ale moglo tak byc

wiec zacznij od najprostszych rzeczy czyli wymien baterie biosu

­

Opublikowano

albo płyta główna lub bios źle ustawiony

ewentualnie coś źle podłączone lub się psuje ( grafika lub dysk )  , wystarczy dociec co i wymienić 

p.s.

co ma znaczenie że na kompa wydało się bez sensu 3 tysiące ?    tak samo było by jakby za te zestaw zapłacić 2 tys i płyta zjebie się tak samo

skoro użytkownik jako znawca stwierdził że to nie płyta to niech szuka sobie w innych podzespołach uszkodzenia 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

albo płyta główna lub bios źle ustawiony

ewentualnie coś źle podłączone lub się psuje ( grafika lub dysk )  , wystarczy dociec co i wymienić 

p.s.

co ma znaczenie że na kompa wydało się bez sensu 3 tysiące ?    tak samo było by jakby za te zestaw zapłacić 2 tys i płyta zjebie się tak samo

skoro użytkownik jako znawca stwierdził że to nie płyta to niech szuka sobie w innych podzespołach uszkodzenia 

tu masz scrn czekam 10 mn nic  restuje go  dopiero sie odpla wczytywanie systemu win  :P

post-993006-0-19335600-1422795292.jpg

Opublikowano

to sobie przeczytaj post mój wyżej i trzeba sprawdzić wszystko co napisałem , my tego raczej nie zrobimy przez forum za ciebie 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...