Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na wszystkie konta

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest taka sprawa ze mialem wszystkie konta na jednym emailu, i pozyczalem typkowi z gilldii  konto dropka z ktorego sam nie korzystałem, ale po kilku dniach wchodząc na glowne konto pisze mi ze jest zablokowane, 

zablokowali mi wszystkie konta ktore byly na tym adresie email co ten dropek z powodu uzywania zewnetrznych programow,  

jest mozliwosc jakos odblokowania pozostalych kont ? 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

hahahhahahahahhahahhahahahahhah co Wy ludzie macie w glowach? po 1 x kont na 1 mail, po 2 te bajki o kolegach, bracie co pisac nie umie a grac umie, o tym ze Wy nic przeciez nie robiliscie, zal mi Was. na logike oni odpisza BOT=BAN co ich to interere ze babcia  odpalila bota a nie ty, ban jest na konto w grze a nie na osobe, zal mi takich ludzi jak ty

Opublikowano

Nic nie zrobisz, a już nie ma żadnych szans na ściągnięcie bana. Powiedz mi tylko jak to jest, jak robi się 4 konta na tym samym emailu? 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

#silnybicu, chyba masz cos z głowka, synu nie chce odblokowania dropka, tylko tych postaci co byly na tym samym adresie email ? 

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Pisałem do supportu żeby sprawdzili IP na ktorym uzywane byly boty i że nie pomagałem sobie w jakikolwiek sposob botami, zeby lepiej sie wiodło na innych postaciach . Pisałem wczoraj z rana ale jeszcze nic nie dostalem ;x

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ja już tam z nimi kiedyś negocjowałem ale z tymi baranami nie idzie się dogadać. Podziękuj koledze :)

Wątpię aby odblokowali Twoje konta

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dowiedz się, czy kolega też ma zbanowane wszystkie konta. Możesz napisać do support, że miałeś włamanie. Wtedy wszystko odzyskasz, bo nastąpiło logowanie z innego IP. Licz się tu z tym, że jeśli jakieś mu zostały - dostanie bana na wszystkie swoje konta po IP.

Opublikowano

Nawet się nie fatyguj pisząc odwołanie bo nic Ci to nie da, zazwyczaj banują za powiązanie poprzez meaila i na to już nie ma ratunku.

Opublikowano

jest to normalne ze wyslalem wiadomosc do support w piatek z rana i nie mam jeszcze odpowiedzi ? zazwyczaj mialem odpowiedz w ciagu 12h

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Moim zdaniem jest spora szansa na odbanowanie. Przecież dropek logował się z innego IP to jest dobry argument. Ja wychodzę z takiego założenia że lepiej napisać odwołanie niż nic nie pisać a nóż akurat odbanują.

Pasjonat
Opublikowano

Teoretycznie to nie jego wina, ale jego winą jest to, że podał dane swojego konta koledze.

Hack - ban

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Możesz próbować, a nóż widelec jak udowodnisz że to nie twoja wina moze cie odbanują ..

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...