Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Molten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może za tydzien, dwa, miesiąc, rok albo nigdy. Nic nie pisali to skąd mamy wiedzieć.

Edit: Jednak napisali :)

We have not given up. We have read many of your messages cheering us, we are not going to let you down. Molten will live!

There is an internal issue on the Rackspace we use. All data is perfectly safe.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Ledwo zacząłem przygode z tym servem a tu już ich okradli... najciekawsze jest to,że nie mogę odzyskać konta używając tego recovera na ich stronie a dziś znowu go wyłączyli.Nawet jakby go odpalili to już sobie daruje tą błazenade skoro nawet nie potrafią zadbać o graczy,dobrze że nie wydałem ani grosza :)

Opublikowano

Ledwo zacząłem przygode z tym servem a tu już ich okradli... najciekawsze jest to,że nie mogę odzyskać konta używając tego recovera na ich stronie a dziś znowu go wyłączyli.Nawet jakby go odpalili to już sobie daruje tą błazenade skoro nawet nie potrafią zadbać o graczy,dobrze że nie wydałem ani grosza :)

Blazenade? Molten nawet po zemscie(?) jednego z gmow nadal bedzie najlepszy a jesli sadzisz inaczej to lepiej nie wracaj :)

Co do tematu, serwer pewnie bedzie dzialal w przeciagu kilku dni a moze i dzisiaj.

Opublikowano

Blazenade? Molten nawet po zemscie(?) jednego z gmow nadal bedzie najlepszy a jesli sadzisz inaczej to lepiej nie wracaj  :)

Najlepszy? Raczej najpopularniejszy. Chociaż teraz nawet nie wiem czy osiągną aż taki online - w sumie... podkręcą jeszcze bardziej licznik i będą się tym szczycić. Do miana najlepszego serwera im bardzo daleko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...