Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem z formatem serwa

SeInRe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Korzystam z hostinga FreeSerws. Moim problemem jest to ze gdy klikam przycisk formatuj serwer nic sie nie dzieje pluginy jakie mialem i puste foldery pozostaja, a serwa to muli...Wie ktos jak mi pomóc?

Dodam ze gdy dodam opcje serwa 1.8 to mozna grac na wersji 1.7.2 i 1.8 a na 1.8 nowe bloczki  gm1 zamieniają sie w stone. Zna ktos na to odpowiedz?

Opublikowano

Napisz do nich do supportu, że przycisk "formatuj" nie działa. Jak pomóc? Kup serwer na pukawce, enderchescie, fiberhoscie, craftserve (nie oczekuj od darmowego serwera zbyt wiele bo lagować będzie).

Bloki na 1.8 zamieniają się w stone, dlatego że twój silnik nie jest wpełni kompaktybilny z tą wersją.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Dokładnie darmowy hosting to nie hosting, tylko lagująca się rzecz. ;) Myślę, że najlepiej powinieneś napisać do Supportu tego hostingu, ponieważ oni za to odpowiadają. Odpowiedź dostaniesz w ciągu 2/3 dni od tego hostingu.  

Następnym razem polecam wziąć hosting z bardziej lepszych źródeł typu hosting Pukawka.pl ewentualnie CraftServe.

Opublikowano

Dokładnie darmowy hosting to nie hosting, tylko lagująca się rzecz. ;) Myślę, że najlepiej powinieneś napisać do Supportu tego hostingu, ponieważ oni za to odpowiadają. Odpowiedź dostaniesz w ciągu 2/3 dni od tego hostingu.  

Następnym razem polecam wziąć hosting z bardziej lepszych źródeł typu hosting Pukawka.pl ewentualnie CraftServe.

Napisz do nich do supportu, że przycisk "formatuj" nie działa. Jak pomóc? Kup serwer na pukawce, enderchescie, fiberhoscie, craftserve (nie oczekuj od darmowego serwera zbyt wiele bo lagować będzie).

Bloki na 1.8 zamieniają się w stone, dlatego że twój silnik nie jest wpełni kompaktybilny z tą wersją.

Ja potrzebuje serwa takiego do grania z kumplami. A nie chce co miesiac bulić 30 zl....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...