Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwieranie Skrzynek - Ciekawy YouTuber

AgeOfGlory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :D

Chciałbym się z Wami podzielić linkiem do kanału pewnego gościa. Znalazłem go przez przypadek, przeglądając YT :P Koleś nagrywa ciekawe filmy o tematyce CS, organizuje turnieje itd. Dziś wrzucił bardzo ciekawy film na temat otwierania skrzynek itd, więc jeśli jesteście ciekawi różnych statystyk, to na pewno się nie zawiedziecie :D Tutaj daję Wam link do najnowszego filmu - https://www.youtube.com/watch?v=JFnKx8ClKsU Ziomek bardzo pozytywny według mnie, co sądzicie ? :D

Opublikowano

Sądze ,ze to kolejny debil który się wyposażył w full sprzęt no nagrywania a gada takie bzdury itd ,że po 20 sekundzie tego jękotu wyłaczyłem film, zgłosiłem kanał i zostawiłem łapke w dół. To o tym sądze.

Opublikowano

Co do skrzynek to jak w totku może trafisz może nie (: Ale nie zawsze trzeba dropnąć nóż czasem jakąś fajną spluwę się trawi i też $ $ $.

A co do akcjii bardzo fajniutka (:

nic

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wpisz [media] link [/me dia], aby nie trzebało wchodzić specialnie na yt tylko odpalać przez forum    ;) między e i d jest spacja usuń ją jak będziesz dodawać do swojego posta  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...