Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - czy dostanę bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na swoim mainie używałem kieedyś bola na customie (na minute wbiłem, ogarnalem jak dziala ten na dodge skilli) wylalzem i usunalem. Ostatnio coś mnie popierdoliło i wpadłem na pomysł zeby sobie L# przetestować, grałem na tym przed jakąs tam wcześniejsza falą baną przed listopadem czy w lis. i nic do tej pory nie ma. Uzywałem na RivenKuritsu (2 gry), na Kate (jedną gierke) i to na dodgowanie ze 2 gry. Jak mylliscie dostane bana z takim delayem? Czy już raczje jak wczesniej nie dostalem to nic z tego?

w ogole to zniwo juz przszlo, zy dopiero bedize?

Opublikowano

Ja na koncie na którym nie grałem miesiąc bana dostałem, a na który nie grałem 2 - 3 miesiące nic :P

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Wydaje mi się ze ban jest dla kont które ostatnio grały na tym Ci którzy grali kilka miechów temu i nic nie grali ostatnio to raczej nic, gadałem z wieloma osobami którzy jechali na L# dawno a teraz nei grają i nic im kontom, ci, którzy ostatnio pizgali mają bana.

Nie wiem tylko na c**j nie którzy tutaj robią panike i gadają ze grali ostatnio nawet z rok temu na L# i ban nagle teraz... pozdro.

Opublikowano

no generalnie jak patrzyłem na moje konta od reffów, które numerowałem(robiłem ręcznie), to ostatnie niezbanowane konto, rozegrało mecz 9 grudnia, więc prawie 2 miesiące ;/

Dostaniesz,ja używałem na smurfie 23 lvl 6 miesięcy temu i jest perm XDDDDDD

to prawdopodobnie w poprzednim banwave

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...