Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bolem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzywam skcrackowanego Bola od Finna (chociaz nie sadze, zeby to mialo jakas roznice, ale moze jednak) W kazdym skrypcie, gdy tylko sie zaladuje, nastepuje spam na chacie "cant field getDmg". Czy ktos wie, z czym jest zwiazany problem, moze jak go naprawic?

Edit. Dodam jeszcze, ze Bol dziala, gdyz sprawdzalem funkcje tj zoom hack. Wczytuje rowniez skrypty, gdyz sa ukazane ich funkcje na ekranie gry, lecz np nie castuje comb itp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czo to ten scrackowany BoL od Finna? Dawno mnie tu nie było, a wszystko za co można cebulić jest interesujące. Jak można więcej wiadomości i link w razie możliwości to dzięki :)
A co do tematu, to teraz BoL jest outdated, poczekaj do poniedziałku i będzie wszystko działać.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

A czo to ten scrackowany BoL od Finna? Dawno mnie tu nie było, a wszystko za co można cebulić jest interesujące. Jak można więcej wiadomości i link w razie możliwości to dzięki :)

A co do tematu, to teraz BoL jest outdated, poczekaj do poniedziałku i będzie wszystko działać.

Bol finna to crack VIP'A a bol będzie 2 lutego + muszą liby zaktualizować:/

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

Linku podac nie moge, "forum nie wspiera piractwa". Czyli wystarczy czekac do 2? Czy musze cos sciagnac? Dodam, ze ten spam "getDmg" wystepuje w kazdym skrypcie.

Czekać do 2 ?! jak masz cracka od Finna to nie ale musisz czekać na pełny update BoLa  bo Injector jest zjeba*y

Problem z BoL'em ? Pisz do mnie. ;P

Opublikowano

U mnie ten sam problem z tym getdmg... Igor, jakbys mogl jakimis prostymi slowami wytlumaczyc, na co trzeba czekac, czy to sie pobierze automatycznie, czy samemu. Co jest wina tego, ze nie dziala. Co do mojego BioZeda, ludzie chwala, ze im dziala, a u mnie ten zje**** getdmg... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...