Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neuer Opinia.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, opłaca się kupować za 500k Neuer'a? Broni coś lepiej? Czy takie same gówno?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Trafiłem Neuera w paczce za 7.5k, zagrałem z 5 meczy i sprzedałem w cholerę. Broni tak samo jak Weidenfeller, czyli jeśli dostaniesz dobry strzał na bliższy słupek albo opadającą piłkę z dystansu to nie ma szans żeby obronił. Wg. mnie nie warto wydawać tyle kasy na bramkarza. Zamiast tego ulepsz resztę składu, bo jak ktoś przejdzie obrońców i jest 1 na 1 to strzeli nieważne czy między słupkami stoi Boruc czy Neuer.

Opublikowano

Ok, a może grałeś Courtois? Bo szukam jakiegoś bramkarza który cos tam będzie "udawał" że robi a nie jak Casillas. 

Opublikowano

Ja grając w FIFE na PS3 zauważyłem, że bramkarze to loteria -  raz broni dobrze, raz źle. Sam nie wiem od czego to zależy - ale nie raz grałem z przeciwnikiem, który miał bramkarza z 75 ovr i bronił wszystko. 

Jeśli chodzi o samego Neuera to u mnie w klubie spisywał się bardzo dobrze :)

Opublikowano

To teraz mam dylemat, brać Neuera i kończyć bundes czy dokończyć z Courtois.

Opublikowano

Courtois jest wysoki więc ta "powierzchnia" zawsze jest trochę większa. Tak jak Patryk wspomniał bramkarze to loteria. Jak Cię stać to droga wolna, ale 500k na bramkarza to dla mnie co najmniej abstrakcja. Za 500k można kupić Aguero i jeszcze zostanie na resztę składu.

Opublikowano

Ogl kasy mam coś koło 3kk więc luz. Chodzi mi głównie który będzie robił jako nawet 3 słupek lub coś tam łapał nie tak jak Casillas..

Opublikowano

Jakbym miał wybierać między Neurem a Courtoisem to wybrałbym Belga. Po prostu jest wyższy więc większe szanse, że sięgnie piłki. Wczoraj grałem mecz gdzie gość miał w składzie TOTY Neuera i Ibarbo mający 71 strzału nie miał najmniejszego problemu z wrąbaniem mu 3 bramek.

Opublikowano

Ogl kasy mam coś koło 3kk więc luz. Chodzi mi głównie który będzie robił jako nawet 3 słupek lub coś tam łapał nie tak jak Casillas..

Obydwaj są słabi Neuer jaki i Courtois. Moim zdaniem najlepszym bramkarzem jest De Gea i mogę Ci go szczerze polecić. Wyciąga mi takie piłki o jakich Neuer mógł by sobie co najwyżej pomarzyć.

­

Opublikowano

Tylko jak taki skład z De Gea połączyć skoro chciałbym teraz przetestować Robbena?

Opublikowano

Nie wiem jak Neuer, ale Courtois broni według mnie słabo jak na takiego bramkarza, grałem nim parę meczy i nie byłem zadowolony - nie polecam ! Znakomicie bronił u mnie Hugo Lloris a także jak u wszystkich ( raczej ) De Gea 

Opublikowano

Adler jest dobry, a de gea to dziwny bramkarz gral u mnie na basic chemistry to nic nie bronil mialem go juz quick sellowac ale stwierdzilem ze dam mu kota i zagram jeszcze raz, od tamtej pory broni prawie wszystko.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jeśli robisz: 
Bundesliga - Adler
BPL - De Gea, Cech, Courtois (Zależy tylko od zgrania)
Primera Division - Bravo
Serie A - Handanović
Ligue 1 - Ruffier, Mandanda

Choć i tak znajdą się ludzie którzy powiedzą inaczej, bo przecież każdemu bramkarz broni inaczej. Tak czy siak nie polecam wydawać dużych pieniędzy na bramkarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...