Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam najlepszej według was gry MMO

krymys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ogół gram w lola i minecrafta ale chciałbym znaleźć coś z mmo co by przykuło moją uwage. Grałem w metka,4story,Cabala, Aiona,Tere ale nic z tych darmowych gierek nie przypadło mi do gustu. Zdarzyło mi się grać też w płatne mmo:wowa,teso i Gildwars2.Na tyle co wow mi sie znudził na tyle teso (byłem beta testerem) i Gildwars2 (Darmowy Okres próbny) wypadły bardzo sympatycznie w moich oczach. Niestety są płatne ;C. Więc szukam MMO z grafiką w stylu cabala,Gildwars czy tery które uważacie za godne polecenia. Jestem dosyć wymagający i gra często mi się nudzi kiedy mija mi tak zwana "Faza poznawania gry" czyli w większości gier do 25 poziomu :P

Czekam na propozycje ^^

(Lubie bajki więc grałem w Dc Universe Online czy dofusa ale też nie przypadło) 

Opublikowano

Rift, gra podobna do WoW'a, miała go zastąpić, ale coś twórcą się nie udało. Jest w pełni darmowa, i nie jest P2W. Twórcy cały czas nad grą pracują więc myślę, że ci się spodoba. Graficznie nie jest podobna do TERY, ale i tak grafika jest ładna. Zdecydowanie najlepsza gra F2P na rynku.

http://www.riftgame.com/en/?reg=eu
  • 1 rok później...
Opublikowano

Możesz spróbować zagrać na jakiś prywatnym serwerze WoWa ale powyżej Cata bym nie próbował to będzie składnica bugów niż WoW. Możesz spróbować Wildstar ale o tym tytule nie wiem zbyt dużo prócz tego że raidy są bardziej wymagające niż WoWie oraz brak w nim P2W.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...