Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Action - problem z błędem "failed to initialize product"

Phoenix ☠

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skontaktować się  z supportem, to chyba skutek blokady na firewalu połączeń internetowych programu 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Panel sterowania, Zapora Systemu Windows , " po lewej stronie " Zezwalaj aplikacji lub funkcji na dostęp przez zaporę systemu Windows

Następnie , Zmień szczegóły wybierz i program Action z listy, jeżeli nie ma go na liście kliknij poniżej na zezwalaj na dostęp innej aplikacji, wybierz program z listy lub wybierz przeglądaj i wskaż folder incytacyjny z programem i wskaż plik uruchamiający Action.exe Kliknij ok i zamknij panel sterowania.

Opublikowano

Panel sterowania, Zapora Systemu Windows , " po lewej stronie " Zezwalaj aplikacji lub funkcji na dostęp przez zaporę systemu Windows

Następnie , Zmień szczegóły wybierz i program Action z listy, jeżeli nie ma go na liście kliknij poniżej na zezwalaj na dostęp innej aplikacji, wybierz program z listy lub wybierz przeglądaj i wskaż folder incytacyjny z programem i wskaż plik uruchamiający Action.exe Kliknij ok i zamknij panel sterowania.

Nic to nie dało

Opublikowano

oczywiście jesli masz  kupiony program, jeśli nie to winien jesteś sam  używając programu crackowanego 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@RobeM pobrałem wersje próbną bo nie wiem czy sie opłaca kupić. Pobrałem bo dużo youtuber'ów np lachu ją "reklamuje" 

To dwm.exe to jest w system32?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...