Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o mineserv?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym uzyskac opinie na temat hostingu mineserv.eu

a dokładnie na temat oferty Crystal 

co możecie mi powiedzieć o tym hostingu?

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Bardzo słaby support, taki sobie panel, na serwerze nie spotkałem się z błędami, ale czytałem dużo opinii innych osób, które nie były już takie wesołe. 

Reasumując aktualnie są znacznie lepsze hostingi.

Opublikowano

Z tego co widzę po opiniach hosting jest tani, ale dosyć słaby. Support w ogóle nie odpisuję (prawie wcale), hosting posiada lagi. Polecam wykupić hosting z bardziej zaufanych i lepszych źródeł typu Pukawka.pl lub CraftServe

Opublikowano

Support słaby był kiedyś zresztą ludzie to nie roboty gdzie jest tylko 2 administratorów z dostępem do ticketów, są VPS'y zwykłe oferty, creative i crystal zawsze można napisać do supportu w sprawie indywidualnej oferty. Osobiście polecam. Nigdy nie spotkałem się tam z lagami jeżeli tak to tylko przez złą konfigurację serwera. 

Pełna oferta:

eu6g46.jpg

xob6kv.jpg

==========================================================VPS=================================================================

vtcgu9.jpg

x7ouma.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...