Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od zera do noża - zakłady CS GO

RaiZeN_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :)

Jakiś czas temu zacząłem bawić się w obstawianie meczy na stronie csgolounge.com - zacząłem z jednym skinem wartym 0,11€ (StatTrak UMP-45 Kapral).
Postawiłem sobie wyzwanie - dzięki temu skinowi dorobić się do noża - jakiegokolwiek, ale noża. :)

Czy mi się uda? Tego nie wiem, ale mam nadzieję że tak. :D
W tym temacie będę umieszczał wszystkie moje zakłady i statystyki (ile zarobiłem, ile straciłem).

Zapraszam do lektury! :)

Legenda:
- tekst - drużyna na którą obstawiłem

30.01.2015

Virtus.Pro vs Volgare

Obstawione skiny:
RF0OWuR.jpg

Zarobione: 0,00€
Stracone: 0,00€
Stan konta: 0,47€

Drużyna na która postawiłem wygrała, jednak nie dostałem żadnych nowych skinów, a jedynie zwróciło mi te które postawiłem.

img.jpg

Opublikowano

Na obstawianiu nie ma szans , jedynie na trejdach z graczami, w końcu przegrasz i wszystko stracisz

Opublikowano

Udało mi się z 10 centów dojść do 20 euro w miesiąc. Potem przejebalem to w jeden dzień na "pewniakach"

Opublikowano

Nigdy nie obstawiaj, mimo, że sam popełniłem ten błąd i cofnąłem się o dwa kroki w tył.

3adb6317fc.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak można się dorobić na wymianach ;d natomiast na lunge z 0 zrobiłem 4 ełro w jakiś tydzień nastepnie sprzedalem skiny i kupiłem klucze i zaczynam znowu od zera :D A co do tematu to obstawiłeś skiny kiedy potencjalna nagroda wynosiła 0.1 lub mniej wartości twoich skinów i dlatego nic nie dostałeś bo po prostu nie ma takich tanich.

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

Usuńcie ten temat, bo nawet chłop się nie znana obstawianiu.  Dałeś takie gówniane itemy, że nic nie mogłeś wygrać. Polecam śledzić fanpejdze, bo tam się ludzie znają chociaż.

/zacznijmy od tego, że takie przedmioty stawia się na drużynę, która ma max 20%, bo przynajmniej coś wygrasz jak dasz śmieci.

Opublikowano

A tam jak obstawiłem na drużyne co miała 7% i miałem zysk 17 oiro :D a potem i tak przejebałem xD.

Opublikowano

Życzę żebyście wszyscy zdechli w męczarniach, jebane cwele.
Dobra, tak wam się nie podoba to możecie zamykać...
Chociaż czego ja się spodziewałem na mpc wśród cebuli...

Nie pozdrawiam.

img.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...