Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Elements dyskusja

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zadawoleni z postawi reprezentatow kraju kwitnacej cebulii? vander bogiem? overpow najlepsza zmiana w zyciu dziekiz zmianie lini? nukeduck najlepszy mid europa? wulajt best adc polska? co sadzicie?

­

Opublikowano

No Elements byli lepsi.

Ale gra była wyrównana.

Dobry trade inhibitor za barona.

Szkoda, że wcześniej gdy mogli coś spushować i zrobić presję na bocie, to Jankos dał się złapać w hooka.

Overpow słabo sobie poradził na topie.

Opublikowano

Mecz dobry, nawet bardzo dobry, Rekkles ssał przy farmie Woolite, były błędy, jak zwykle, ale poprawili się. Nukeduck zaczął grać bardzo dobrze, ale Over nie radzi sobie na Topie, powinni zostawić go na tym mdzie, a na Topa zabrać lepszego. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wólajta farma o.O

Kontrolowali grę zjebali ostatni tf. Poszedł focus na Ahri która miała zhonye i GA

To co mieli zostawić Ahri żeby sobie latała i ich orała? w bardzo szybkim tempie zniszczyli GA ale wtedy inni ich zaorali, cóż pewnie na następny week zagrają lepiej bo dostaną jakieś słabsze drużyny typu MYM czy CW ale cieszy mnie że Nukeduck coraz lepiej gra.

ps. woolite pozycjonowac sie nie umie Kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To co mieli zostawić Ahri żeby sobie latała i ich orała? w bardzo szybkim tempie zniszczyli GA ale wtedy inni ich zaorali, cóż pewnie na następny week zagrają lepiej bo dostaną jakieś słabsze drużyny typu MYM czy CW ale cieszy mnie że Nukeduck coraz lepiej gra.

ps. woolite pozycjonowac sie nie umie Kappa

Nukeduck musi po prostu myśleć i nie wpieprzać się solo na 5 enemy, bo to nic nie daje, chyba, że znów zagrałby LB, to mógłby pokeować przeciwnika. Woolite lubi chyba wbijać się solo na 5, bo dostaje po d***e. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nukeduck musi po prostu myśleć i nie wpieprzać się solo na 5 enemy, bo to nic nie daje, chyba, że znów zagrałby LB, to mógłby pokeować przeciwnika. Woolite lubi chyba wbijać się solo na 5, bo dostaje po d***e. 

Przecież on grał LeBlanc o.O i jak myślisz, że pokował by enemy w 60 minucie to chyba masz ładnie w głowie najebane xD

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Przecież on grał LeBlanc o.O i jak myślisz, że pokował by enemy w 60 minucie to chyba masz ładnie w głowie najebane xD

Czytanie ze zrozumieniem się kłania :) Mówiłem o kolejnych meczach w tym splicie w LCS'ach. Pokeować może całą grę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gra byłą dosyć ciekawa, ale było też trochę błędów :)
Wymiana inhibitora za Barona była bardzo fajnym pomysłem ze strony roccat .Cieszy mnie że Nukeduck zagrał dużo lepiej niż wczoraj. Niestety Overpow na tym topie nie gra zbyt dobrze, 186farmy to nie jest zbyt dobry wynika jak na tak długą grę, no i jeszcze jego ulty które też nie były zbyt dobre :/

Opublikowano

Gra byłą dosyć ciekawa, ale było też trochę błędów :)

Wymiana inhibitora za Barona była bardzo fajnym pomysłem ze strony roccat .Cieszy mnie że Nukeduck zagrał dużo lepiej niż wczoraj. Niestety Overpow na tym topie nie gra zbyt dobrze, 186farmy to nie jest zbyt dobry wynika jak na tak długą grę, no i jeszcze jego ulty które też nie były zbyt dobre :/

On nie radzi sobie na Topie, mówili, że kiedyś grywał i szło mu nieźle, ale jak widać, są lepsi albo to on nie radzi sobie z presją/wymaganiami na top lane. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ostatni tf - totalny throw... w chwili, gdy pojawia sie mega gnar oni wbijaja... powinni wbic jak tylko mega gnar zszedl Wickedowi, a nie czekac do kolejnego, niestety.

Overpow strasznie slabo sobie radzi na topie, jesli zabrac mu azira i irelie...

gra byla wyrownana, ostatnie 10min (ogladalem na epicskillshot) siedzialem jak na szpilkach i na kazdego tf-a wstrzymywalem oddech, bo balem sie, ze nasi wrzuca throwa i przegramy... mimo wszystko, gra byla bardzo wyrownana, blad w druzynie przeciwnej = win.

Opublikowano

Powinni wymienic overpow'a bo gra słabo, co bylo widac nawet w tamtym sezonie i ten woolite za czesto daje sie zabijac.

Opublikowano

Proszę ROC,aby wymienili kogoś na topa. Kubon siedzi bezrobotny,a byłby napewno lepszy.Ma większe doświadczenie na topie.Over za bardzo się meczy na tej lini,szkoda mi go...

Opublikowano

No over popisal sie nowotworem kiedy tracil 3 lvl do wickda, slabo sobie radzi na lane swapach pomimo nieustannej pomocy vandera

Nukeduck do 30 minuty zrobil doslownie nic, woli farmic miniony niz  roamowac

Woolite akurat ta gierka mu wyszla wraz z vanderem, niestety over oprocz rzucenia ulta ktory i tak nie robil dmg (bo byl behind i to strasznie) nie robil nic, wickd przynajmniej mogl robic za dobry front lane czy inicjacje

­

Opublikowano

mozna

To ktos mi powie dlaczego tego gowna nie wyrzucą z teamu? gosc sobie kompletnie nie radzi, i przez to Roccat ciagle przegrywa.

Opublikowano

To ktos mi powie dlaczego tego gowna nie wyrzucą z teamu? gosc sobie kompletnie nie radzi, i przez to Roccat ciagle przegrywa.

bo team jest zbyt glupi i bierze nacisk na mechanike a nie zgranie teamu (tak samo jest w przypadku elements)

­

Opublikowano

Overpow na topie to nie był dobry pomysł. Moim zdaniem powinien zostać na midzie, bo tam sobie radził doskonale. Ja po usłyszeniu wiadomości, że Kubon odchodzi z GAMBITU cały czas miałem nadzieję, że przechodzi do ROC. Cóż, kaczka chociaż na LB nie złożyła ponownie Mejai'a :)

736181470940422997756.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...