Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

H1/Strike x air

orcit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chiałbym poznać wasze opinie o zalman h1 i strike x air (wady zalety)

Nie chce komentarzy,, to x air gowno nie bierz,,

chce poprostu opinie o tych obudowach..

i może inną obudowe do 340zł...

Opublikowano

po co ci obudowa full tower?

po co ci buda typu strike x air? chcesz miec peceta na biurku?

h1 jak masz gdzie zmiescic nie jest zlym wyborem, ale sa lepsze w mniejszym formacie

h1 kosztuje 470 zl najmniej a nie 340...

to samo strike x air nie jest w budzecie i nie wiem po co ci taki typ budy

­

Opublikowano

Po co ci obudowa typu strike x air ? Lubisz kurze wycierać ? To są obudowy dla szpanu na biurku, kup sobie zalmana z3 :)

Opublikowano

Po co ci obudowa typu strike x air ? Lubisz kurze wycierać ? To są obudowy dla szpanu na biurku, kup sobie zalmana z3 :)

Mam Z3 PLUS, nawet Brutus 410 jest od tego lepiej wykonany zaczynając od blachy grubszej o 0,2mm.

Opublikowano

Mam Z3 PLUS, nawet Brutus 410 jest od tego lepiej wykonany zaczynając od blachy grubszej o 0,2mm.

elektronika w brutusie czy gladiusie (wentyle, regulator obrotow) ponoc pada dosyc szybko i nie jest to jakies odsetki tylko stoi to na porzadku dziennym

z3 plus tez ma okno, czego w silentiumpc nie uswiadczymy

oba produkty to podobny poziom, jednak i tak bym bardziej chylil sie ku zalmanowi anizeli spc, jakosc reszty jest po prostu wyzsza 

­

Opublikowano

elektronika w brutusie czy gladiusie (wentyle, regulator obrotow) ponoc pada dosyc szybko i nie jest to jakies odsetki tylko stoi to na porzadku dziennym

z3 plus tez ma okno, czego w silentiumpc nie uswiadczymy

oba produkty to podobny poziom, jednak i tak bym bardziej chylil sie ku zalmanowi anizeli spc, jakosc reszty jest po prostu wyzsza 

Jaki padające wentylatory ? Daj spokój, nie wiem, kto Ci takich ciemnot nawciskał.

Z3 plus ma okno, ale też kosztuje 165zł na morele, a grubość blachy jak z budżetówek za 80zł. Do tego tandetny panel górny i montaż beznarzędziowy. Jedynie te wentylatory go jakoś ratują.  Stary brutus był lepszy i tyle : ]

Opublikowano

Dobra xstrike opada ale prosze o opinie o h1(wysokość nie ma znaczenie...do tego moge dopłacić ale i tak czekam aż opadnie kurs dolara) lub proponujecie inną  obudowe do 300zł..

do h1 pytanie 

Będzie cicha? Nie chodzi mi o absolutną ciszę tylko żeby dało się spać przy włączonym pc.

Opublikowano

Proszę o wasze opinie o zalmanie h1 i mam kilka pytań:

1.Będzie głośno pracować?

2.Czy to jest dobry wybor?

3.Ma dobre chłodzenie ?

Czy może inna obudowa do 340zł...

Opublikowano

A skąd mamy wziąć opinie o tak mało popularnej obudowie? W trzecim poście dostałeś polską recenzje. Możesz wywnioskować czy jest warta zakupu albo poszukać posiadaczy takowej. Są jeszcze komentarze pod ofertami sklepów...

H1 kosztuje prawie 500zł. Do tej ceny są takie pewniaki jak Phanteks Enthoo Pro czy Fractal Design Define R5. Obydwie mają ciche wentylatory a R5 jest wyciszany. Wentylacja jest dobra w obu z tym że R5 będzie cieplejsza przez maty wygłuszające.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Aha a coś dobrego z (otwieranym bocznym panelem?nie chodzi mi o zdejmowalny...) do 350zł

chodzi mi cos w tym stylu jak urban t81 cos w tym stylu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...