Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Burned123

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

1373291180-U247153.png

Tematyka: Bleach
Wysokość: 200
Szerokość: 645
Kolorystyka: Dowolna
Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym aby został wykorzystany Hollow Ichigo (nie forma pustego tylko Zangetsu w formie hollowa (ten biały)). Nie będę ukrywał, że z przyjemnością zobaczyłbym coś w tym stylu: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1357128905-U24240.png. No i gdzies tam moj nick xD
Materiały do wykorzystania: 
Wynagrodzenie: 15 like (tyle moge max)
Opublikowano

­

1373291180-U247153.png

Tematyka: Bleach
Wysokość: 200
Szerokość: 645
Kolorystyka: Dowolna
Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym aby został wykorzystany Hollow Ichigo (nie forma pustego tylko Zangetsu w formie hollowa (ten biały)). Nie będę ukrywał, że z przyjemnością zobaczyłbym coś w tym stylu: http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1357128905-U24240.png. No i gdzies tam moj nick xD
Materiały do wykorzystania:
Wynagrodzenie: 15 like (tyle moge max)

Jakiś cytat?

Opublikowano

Hmm.. w sumie nie myślałem o nim, ale w ucho wpadł mi ten: "Walczysz ze swoim umysłem. Próbujesz pokonać wroga swoją logiką! I to nie działa!"

Opublikowano

Render jest spoko, cytat też ciekawie wklejony ale brakuje mi w nim polskich znaków (tak wiem, trudno o dobrą czcionkę z polskimi znakami) oraz to tło mi nie pasuje. Nie wiem czy to będzie jakaś podpowiedź, ale Hollow kojarzy mi się z Zangetsu/Tensa Zangetsu a znów to kojarzy mi się z wieżowcami lub miastem pod wodą (świat w umyśle Ichigo). Może dałoby się to jakoś wykorzystać i nałożyć efekt aby nie wyglądało sztywnie?

Opublikowano

Render jest spoko, cytat też ciekawie wklejony ale brakuje mi w nim polskich znaków (tak wiem, trudno o dobrą czcionkę z polskimi znakami) oraz to tło mi nie pasuje. Nie wiem czy to będzie jakaś podpowiedź, ale Hollow kojarzy mi się z Zangetsu/Tensa Zangetsu a znów to kojarzy mi się z wieżowcami lub miastem pod wodą (świat w umyśle Ichigo). Może dałoby się to jakoś wykorzystać i nałożyć efekt aby nie wyglądało sztywnie?

Po polsku proszę, nigdy nie oglądałem Anime i się na tym nie znam :D Daj linki do materiałów :P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...